Triss i vårklänningar

150243-34

Att regnet smattrar mot fönsterrutorna och himlen är grå gör bara att jag längtar ännu mer till våren. Och vårkläder, givetvis! Höst- och vintermodet är underbart med alla stickade plagg, stövlar, mysiga halsdukar och mössor, men det är ändå något speciellt med vårmodet. Ljusa härliga färger, söta vårkappor, coola klänningar... Just klänningar är temat i detta collage! Låt oss ta en liten titt på vårens trender...

60- och 70-talsmönster är hett i vår, som på denna superfina klänning från Elissa Coleman. Klänningen ska vara kort i vår, så det blir till att visa lite ben...
Gult kan vara en lite "svår" färg, men väljer man bara en nyans man passar i så är gult oerhört fint. Den här gula klänningen från H&M är i en mild nyans som de flesta passar i.
Rosa är en annan av vårens färger. Här en skön klänning i en korallrosa nyans från Emilio Pucci. Midjan markeras med fördel i vår, till exempel som här med en matchande scarf.
Smyckena fortsätter att vara personliga. HItta just det där hänget som är speciellt för dig - ett "turhänge", något du fått av en släkting eller vän, något du hittat i en second hand-affär eller kanske till och med gjort själv. Här en fin silverfjäder från Asos.
Nitar spås bli stort. Jag valde en lite diskretare variant i form av en väska från Michael Kors i en fin cremenyans. Naturliga toner som just creme, ljusgrått, gräddvitt och nude finns också med i vår.
Metallictrenden håller i sig, och framför allt silver. De här glänsande skorna från Repetto är inte bara snygga utan sägs också vara väldigt sköna.

Kommentarer
Postat av: G. Camilla

ja våren är speciell, alla gånger;) kramar

Postat av: Gilraen

jävligt snyggt halsbnad. :)

2007-01-04 @ 15:59:02
URL: http://gilraen.blogsome.com
Postat av: Modesty Mia

G. Camilla: Verkligen! Kram!
Gilraen: Ja, fastnade för det!

2007-01-07 @ 09:35:05
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Isabelle

Ja vad härligt med vårfärger!

2007-01-07 @ 11:01:00
URL: http://fashionisa.blogg.se
Postat av: Ellinor

På vilken sida fick du tag i bilden på Elissa Coleman-klänningen?

2007-01-08 @ 08:24:34
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Modesty Mia

Isabelle: Oh ja, underbart!
Ellinor: På net-a-porter.com

2007-01-08 @ 08:39:40
URL: http://modestymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback