New York-minnen!

image210
Igår kväll satt jag och kollade igenom fotona vi tog då vi var i New York förra sommaren. Längtar tillbaka! Det var verkligen hur kul som helst. Och ja, vi gjorde en hel del "turistmåsten", som Frihetsgudinnan. Men det var faktiskt riktigt häftigt att stå inuti statyn och kolla upp i "tomrummet" längst upp. Det man inte kan tro är att kopparplåten hon är gjord av bara är några millimeter tjock. Ja, nu låter jag som en guide, hehe...

Galet hår och goda blåbär

image208Gah! Idag är är det sånt där väder som gör att mitt hår blir helt omöjligt att tämja. Fuktig luft som gör min kalufs "frissig" och som skapar konstiga lockar och vågor... Kommer ni ihåg Vänneravsnittet då de är på Barbados och Monicas hår blir enormt av luftfuktigheten? Okej, jag är inte riktigt där än, men ändå...:)

Kom hem rätt nyss och har klämt i mig mitt powermellanmål. Det vill säga en skål med fil, blåbär (frysta, smart att tina i micron om man inte vill få köldskador i munnen), osötad müsli, krossade linfrön och rostade solrosfrön. Till det ett kokt ägg och två Omega3-kapslar. Smart, mättande och gott. Haha, jag låter ju som rena hälsofreaket! Kan ju nämna att jag inte alltid är så här nyttig av mig. Igår vid den här tiden blev det en baguette och en cola... Variation är aldrig fel, eller hur var det nu?

Mönstrad onsdag

image207
Oj då, idag blev jag visst en riktig Lindexbrud... :)

Mönstrad klänning, Lindex
Svart jacka, H&M
Leggings, Lindex
Väska, Lindex
Armband, Lindex
Namnhalsband, present
Ballerinor, Johanssons Skor

Ha en fin onsdag!

Lördagens festligheter

image206
Igår hade B:s pappa 60-årsfest. Familj, vänner och släkt samlades på en mysig restaurang där vårt sällskap satt i ett inglasat, vackert rum. Det blev väldigt lyckat. Supergod mat och dryck också! Det var en så ljus och somrig kväll med fullt av fina blommor både ute och inne.
Idag är det gråare. Jag lyckades i alla fall ta en löprunda i skogen förut mellan skurarna. 40 minuter då jag bara kopplade bort allt och endast lyssnade till fågelsång, mina andetag och skornas studsande mot skogsstigen. Härligt!

Armbandet och Londonlängtan

image205
Tycker nog att det lilla armbandet jag köpte igår förtjänar en närbild. Fastnade för de ovala "stenarna", eller vad man ska kalla dem, som skimrar i gråblått precis som havet eller himlen en mulen dag. Eller som himlen en av de härliga dagarna i London då jag och älsklingen var där 2005. Solen höll på att bryta fram och Tower Bridge avtecknade sig mot den mörkt gråblå himlen. Åh, jag älskar England! Vi ska ju dit igen i sommar, ska bli helt underbart. Om nästan exakt en månad tar vi bilen och ger oss av, det blir Tyskland-Holland-England-Danmark. Blir i alla fall ett par dagar i London. Då vet jag en som beger sig till gigantiska Topshop på Oxford Street, hehe...:)

Freeedag!!!

image204
Tjoohoo, äntligen fredag!!! Superskönt. Ikväll blir det hemmamys för hela slanten. Ska äta lite gott och slappa i soffan framför TV:n. Imorgon kväll blir det fest däremot! Men nu har jag i alla fall slängt av mig min jobboutfit och hoppat i myskläder. Köpte förresten ett armband på Lindex idag. Man får ju unna sig lite då det är fredag och löning...:)

Bild 1
Prickig blus, In Wear
Svart kjol, Kappahl
Leggings, Lindex
Armband, Lindex

Bild 2
Hoodie, H&M
Ribbat linne, Calvin Klein
Mysbyxor, H&M

Ha en härlig fredagskväll!!

Necessärer högt och lågt

image203
En bra necessär är helt enkelt en nödvändighet! Jag har en hel drös, använder mest en stor prickig som jag fått från Vecko-Revyn, haha... Men jag har flera andra, i många olika storlekar. En liten får alltid hänga med i väskan. Här har jag plockat ut några godbitar!
♥ Lite större, fyrkantig necessär med det karakteristiska mönstrade tyget från
Oilily/Inreda.com
♥ Mysig oval necessär med retrotryck från Glamourflage/Eleven.se
♥ Lite retro igen: bandkantad necessär med sött tryck från ZPM/Blush.se
♥ Rymlig och cool (men lite för dyr) necessär med ett strandgäng på från Anya Hindmarch/Mrs H.
Klarröd, läcker och praktisk necessär från Red Peony/Accessora.
♥ Ingen necessär men dock en söt liten ask, fylld med lipgloss, från Urban Outfitters.

Rosa skor på!

image201
Haha, förstår om ni börjar tröttna på hur ofta jag använder min rosensjal från Indiska... Men den är så perfekt; mjuk och gosig och jag älskar färgerna. Dessutom passar den till så mycket. Som mina nya skor... Invigde dem idag. Varje gång jag tittade ner på dem blev jag glad! (Hihi, kom att tänka på hur kul det hade sett ut om jag typ råkat gå in i en lyktstolpe eller nåt bara för att jag såg ner på dem så mycket... Men jag klarade mig faktiskt!)

Kornblå topp, H&M
Vit kofta, Vero Moda
Svart kjol, Kappahl
Leggings, Lindex
Sjal, Indiska
Halsband, Indiska
Klocka, Champion
Skor, Vagabond

Nya, väldigt rosa skor!

image200
Blev förälskad på väg hem från jobbet... Min blick fastnade direkt på dessa karamellsöta ballerinaskor där de stod på sin hylla inne på Åhléns. Knallrosa OCH rosetter - jag är i sjunde himlen!! Dessutom kändes de riktigt, riktigt sköna. Alldeles lagom mjuka! Jag och expediten som hjälpte mig skrattade lite åt hur skorna skar sig mot min knallröda trench där jag vandrade runt bland hyllorna och provgick dem, men sen kom vi överens om att man visst kan ha rött och rosa ihop!

Black & White

image199Det blev visst en svartvit dag idag! Får väl bryta av med min röda lilla trench. Vädret ser grått ut idag, lite rött lyser väl alltid upp...


Mönstrad topp, H&M
Ribbat linne, Calvin Klein
Svarta jeans, Åhléns
Väska, Lindex
Ängelhalsband, present
Armband, present
Klocka, Champion
Skor, Wedins


Ha en fin tisdag!!









Höjden av avkoppling...

image198
Nu är jag tillbaka efter en kanonhelg i Fjällbacka. Det är så underbart att komma dit, jag släpper alltid alla tankar på jobb etc och bara kopplar av till max! Bjuder på några bilder från de senaste dagarna. Kolla in min coola regnjacka jag snott från mamma, den blir jag alltid uppiggad av när regnet faller... Det blev lite regn, men mest sol faktiskt. Det blev som vanligt många långa promenader och slappa stunder i solstolen. Och som vanligt blev det, när jag, älsklingen och min övriga familj träffas, många flamsiga stunder med massa skratt. Vi är verkligen helt galna, men det känns befriande skönt!!
Hoppas ni också haft en härlig helg!

Anna hjärta Phillip = sant

image197
Alltså, Anna Sui och Phillip Lim är verkligen två designerfavoriter för mig! Så galet snygga kläder. Kvinnligt och romantiskt, men ändå många enkla och smarta plagg. Här är fyra helt ljuvliga plagg som jag åtrår just nu... Man kan ju alltid drömma!
♥ Blå
denimkjol med bedårande paper bag waist från Phillip Lim.
♥ Vit tunika med broderier fickor och en liten touch av hippieromantik. Så typiskt Anna Sui!
♥ Underbar bomullsblus med broderier och fyrkantig urringning från Anna Sui.
♥ Skön  denimklänning med detaljerad överdel från Phillip Lim.

Fjällbacka, here I come

image196Slänger upp en snabb dagens innan jag susar iväg. Imorgon åker förresten jag och älsklingen till Fjällbacka, det är ju långhelg - som tur är är vi båda lediga på fredag! Gött mos!!! (Ja, det är ett töntigt uttryck, men ganska kul och väldigt göteborgskt)


Cremefärgad kofta, H&M
Vitt ribbat linne, Calvin Klein
Svarta stretchjeans, Åhléns
Skor, Wedins
Armband, Indiska
Halsband, present



















En liten nyckelincident...

image195
Vad kallt det var imorse! Jag stod och väntade på spårvagnen och nästan önskade att jag tagit vantar på mig. Hmm... En jätteirriterande sak hände förresten nyss. När jag stod utanför porten och skulle ta upp nycklarna ur väskan hittade jag dem inte. Jag stod där och rotade och muttrade för mig själv och fattade absolut ingenting. Jag har ju i och för sig tusen saker i min väska, men en nyckelknippa ska man väl ändå kunna få tag i. Jag höll på att rafsa runt i en evighet kändes det som, och naturligtvis kom ingen annan som skulle in så jag åtminstone kunde stå i värmen i trappuppgången och leta. Men så visade det sig att det gått hål i det fack där jag lagt nycklarna så de låg liksom på insidan av fodret. En nagel bröts av som grädde på moset. Inte för att jag har några långa klor men ändå... Jaja, till slut kom jag in i värmen. Blöt om fötterna (hamnade i en regnskur på hemvägen) och iskall om händerna. Men nya VR låg på hallmattan i alla fall... :)

Korallrosa klänning, H&M
Svart jacka, H&M
Vit topp, Ichi
Svart kofta, H&M
Sjal, Indiska
Armband, present
Ängelhalsband, present
Klocka, Champion
Väska, Ulrika E Design
Strumpbyxor, Lindex
Ballerinor, Johanssons Skor

Mjuka nyanser

image194

Tänk mjölkchoklad, vanilj, crème caramel, jordgubbsglass... Gemensamt är de mjuka, pudriga nyanserna som är helt underbara att kombinera tillsammans. Mischa Bartons söta klänning är ett perfekt exempel!


♥ Oerhört söt klänning i brunt med vita spetsar från Topshop.

Halskedja med hjärta som kombinerar sött och tufft på ett trevligt sätt från Topshop.
♥ Den söta lilla asken Candy Box från Too Faced innehåller lipgloss och ögonskugga, denna variant heter passande nog Caramel Truffles.

♥ Daimfärgade ballerinor i flätat skinn från Bottega Veneta.
♥ Svagt, svagt rosa är den bedårande lilla koftan som knäpps med en detaljerad knapp. Kommer från Goat.
♥ Ljusgrå shorts i linne/viskos och med knytskärp från Topshop.

♥ Rejäl läderväska med vävt mönster i krämiga toner från Topshop.

♥ Krämfärgat linne med vackert fall från Edun.


Hade Måns gjort det bättre?

image192Vaknade med Cara Mia i huvudet. Undrar vad det hade blivit för resultat om käre Måns tävlat för Sverige... Eller Marie Lindberg. Hade det funkat bättre? Det är sånt där man kan grubbla på utan att någonsin kunna få något svar... Nej, nu får det nästan vara nog med schlager på ett tag, haha!

Jag idag:

Mörkblå klänning, H&M
Svart linne, H&M
Vit kofta, Vero Moda
Väska, Ulrika E Design
Halsband, Lindex
Strumpbyxor, Lindex




Disappointed!!!

image191"Disappointed!!!" vrålar Otto i En fisk som heter Wanda då han upptäcker att kassaskåpet är tomt. Ungefär så kände jag igår kväll när det visade sig att tittarna hellre ville se en hysterisk, silvrig, ukrainsk dåre i toppen än The Arks glammiga, svängiga bidrag. SKANDAL att vi kom på 18:e plats! Visst, Sveriges bidrag kunde kanske ha varit starkare men jag tycker The Ark gjorde ett bra och proffsigt framträdande. Kanske var det ordningen, att de fick sjunga efter en kraftfull pompös låt (Georgien) och före en speedad fransk grupp i chockrosa. The Ark kanske "försvann".

Men jag förstår ändå ingenting. Jag håller med Ola Salo när han kallar ESC för dyngtävling. Jag vet - jag bryr mig för mycket. Jag satt i soffan och retade upp mig och det lät ungefär såhär: "Vaaaa?? Ursäkta??? Ska DOM få en tolva? Alltså näääää!! Jag ska aldrig mer kolla på den här skiten! Det är ju f-n inte klokt det här! Vilka IDIOTER!"
Jaja. Kanske dags att göra som vissa menar; att dela upp det i en öst- och en västfinal...

Bäst igår var introt med Lordi. Hihi, jag har sett dem live två gånger (som förband till Nightwish respektive Hammerfall). Jag gillade cellokillarna i pausnumret också. Fram för mer rock!! Annars gillade jag Finlands bidrag, och det lite Bond-inspirerade bidraget från Vitryssland, och Makedonien ( ni vet Na-na-na-na-na-na-na-naj-naj). Jag vet inte riktigt vad jag tycker om vinnaren, Marija Serifovi. Hon hade väl i och för sig kraftfull röst och låten var väl fin, fast lite småtrist.

Ja, nu återstår att se vad som händer nästa år... Kvala måste ju Sverige göra i alla fall. Om vi nu ska ställa upp... Vet knappt om det hjälper att skicka ett utflippat bidrag som vissa menar skulle göra susen. Vad tror ni?

Bild lånad från
Aftonbladet.

Schlagerglamour!

image190
Japp, imorgon smäller det... Vem kommer glittra mest? Vem kommer byta kläder flest gånger? Vem kommer ta fel ton? Men framför allt - vem kommer vinna? Visst är Eurovision Song Contest ett spektakel. Men ett ganska roligt spektakel. Alltid finns det något att älska att störa sig på. Och en liten tumme får man ju allt hålla för The Ark. Så håll till godo, ett extra glittrigt och glammigt collage!
♦ Paljetter i mängder på klänningen från
Emilio Pucci.
♦ Blänkande clutch från Miu Miu.
♦ Fantastiska skor i svart satin från Jimmy Choo.
Plastarmband från Forever21.
♦ Jag har haft med det förut men nu passar det extra bra: nagellacket Kinky In Helsinki från OPI.

Bild på Ola Salo lånad från Aftonbladet.

Nyklippt & nyslingad!

image189
Ah, äntligen! Idag fick jag klippt topparna och fyllt i utväxten med nya trevliga slingor. Känns superbra. Dessutom blev det en liten lugg, som mjukar upp det hela lite. Min frisör har flyttat till ny lokal så nu fick jag se hur hon har det, och det var förstås jättefint och fräscht.

Nu tänkte jag vara lite duktig och rensa i badrumsskåpet och tvätta puderpuffar och rougeborstar. Eller också sjunker jag ner i soffan och läser lite mer i
Tyskungen... Nej, badrumsfixeriet först!!!

Den söta borsten med Hello Kitty-motiv kommer från H&M.

Manic Street Preachers och Mias dagbok

image188Köpte Manic Street Preachers nyaste skiva igår, Send Away The Tigers. Hann lyssna på den igår kväll och jag älskar den redan. Så grymt bra! Gillar att de gått tillbaka lite till sin gamla stil, lite rockigare och mer fylligt sound. Mina favoriter (hittills) på skivan är titelspåret, vackra Autumnsong och Your Love Alone Is Not Enough, där Nina Persson är med. Kom på förut att jag gillat detta underbara band i precis 10 år. I maj 1997 köpte jag min första Manics-platta, samma dag som jag fick min högt älskade klarblå cykel. What a day, haha!

När jag letade i en gammal dagbok om det verkligen var i maj -97 stod det såhär en dag: "Jag vill INTE gå till skolan imorgon! Just trouble! Data - uäk. Engelska - redovsining av bok, uäk. Franska - OK då. Matte - får proven! neeej! hjälp! Samhäll - OK, men trist. DESSUTOM måste vi träna en jävla massa på pjäsen efter skolan. Jossan har varit sjuk. Vi kommer aldrig att hinna. Spela på tisdag? No way. Det går aldrig! Och nu måste jag göra franskan. Herre gud snart svimmar jag. Anar inte vad jag bara vill skita i allt... Men..! Jag ska få en ny cykel nu i veckan! Och jag ska köpa The Holy Bible med Manics! Det kan ju vara en "morot"..."
Haha, höll på att skratta ihjäl mig när jag läste detta. Fastnade helt i dagboken och åkte tillbaka i tiden, läste mer... Pjäsen gick strålande kan jag avslöja, och det fixade sig med det övriga också. Hade väl nån svacka när jag skrev det där... Det är verkligen kul med dagböcker tycker jag! Förr skrev jag jätteofta, nu blir det nån gång ibland.

Skriver du dagbok?

Me today

image187Solen skiner för fullt och jag är glad! Så här ser jag ut idag:

Topp, Zara
Svarta jeans, Åhléns
Ballerinor, Johanssons Skor
Väska, Ulrika E Design
Klocka, Champion
Armband, Glitter

Lite senare idag ska jag träffa brorsan på stan. Det blir mat/fika och lite shopping. Han ville gärna ha med mig som smakråd och jag är smickrad!

Förresten, ikväll klockan 20.00 är Ebba von Sydow med i
Roomservice. De ska fixa hennes vardagsrum. Det får man ju inte missa. Undrar om jag drömmer om henne i sen i natt? :)










Sockersöta förpackningar

image186
Jag vet, man ska inte bara gå efter den söta, glassiga ytan - ett snyggt yttre behöver inte betyda att produkten i sig är bra. Men visst är det underbart att det finns så många gulliga, glamourösa förpackningar? Som är som små konstverk på badrumshyllan. Som är ett nöje att ta upp ur väskan. Och som gör vardagen lite roligare. Jag har valt ut åtta sötisar som i alla fall inte jag kan motstå!
1. Mama Coco's lipbalm i  färgglad förpackning är oemotståndlig. Finns bland annat på
Accessora.
2. Från Jelly Pong Pong kommer Shoepalette Lip & Eye Kit, det vill säga en ögonskugga och ett lipgloss i en skodekorerad ask. Hur gulligt som helst! Går också att hitta på Accessora.
3. En grävling som lojt ligger i en hängmatta under vajande palmer kan ju inte bli annat än succé. Badger Balm, här i After Sun-utförande, från Accessora.
4. Underbar retrodesign är det på Too Faceds Quickie Chronicles, som innehåller ögonskuggor, rouge och gloss. Finns på Blush.
5. Läcker är ju bara förnamnet på Urban Decays Lube In A Tube. Väljer du NYC, Miami eller L.A.? Kan beställas på Blush.
6. Burken är underbar, likaså namnet: Aquolina Pink Sugar Glossy Body Scrub. Rosa, sockervaddsdoftande bodyscrub som finns hos Eleven.
7. Stila har många söta förpackningar. Ett exempel är denna ask med lipgloss som går att beställa på Strawberrynet.
8. Glamourflages burkar och flaskor med pinup-flickor på i bästa retrostil är supersnygga tycker jag. En favorit är Raunchy Rosie Hand Cream. Finns på Eleven.

Godbitar från Bianco

image185
Bianco har många snygga skor tycker jag. Både enkla, klassiska, trendiga och utsmyckade. Priserna är hyfsade också, de flesta skor i detta collage kostar runt 500 kronor. De gröna (visst är de fina? Lite lagom retro och så härlig färg!) kostar 900 kronor, men så är de riktigt fina också. Skorna längst upp till höger är galet snygga tycker jag, fast frågan är hur bra balans man får med dem på fötterna... De blir dina för 550 kronor.

Hur trogen är du?

image184
Själv är jag inte trogen alls. När det gäller sminkmärken, alltså! Tänkte på det då jag stod och sminkade mig igår - i min necessär och i mitt badrumsskåp finns det en uppsjö av olika märken. Det är inte alls så att jag alltid väljer smink från exempelvis Isadora då jag ska handla nytt. Nej, jag hoppar mellan olika märken, testar olika och fastnar för en produkt här och en produkt där. Skulle kanske vara skönt att alltid, eller oftast i alla fall, välja makeup från ett speciellt märke. Som det är nu är det så mycket att välja på så jag blir alldeles förvirrad. Men å andra sidan, produkterna kan faktiskt skilja i kvalitet. Jag gillar exempelvis Isadoras kajalpenna, men är inte så förtjust i deras läppstift. Och jag har helt fastnat för Lancômes rouge medan jag fortsätter köra med Maybellines mascara i sin klassiska rosagröna förpackning.

Hur gör du? Är du oftast trogen ett märke eller blandar du, precis som jag, hej vilt?

Lazy Sunday

image183
Lite halvslapp söndag... skönt att mysa hemma! Nyss blev det kaffe och smaskig fika med älsklingen. Får se om vi kanske åker iväg nånstans snart och promenerar, eller om vi håller oss här hemma. Trodde det skulle bli bättre väder idag, men det är fortfarande rätt mulet och småkyligt. I alla fall blir det bekväma, och ganska rosa, kläder idag!

Rosarandig topp, Ralph Lauren
Mörkblå jeans, Vero Moda
Armband, present
Klocka, Champion
Rosa tygkasse, sytt själv
Tygskor, SMS UK

 

Shopping: Basic stuff!

image182
Känner mig riktigt nöjd med mig själv! Innan jag påbörjade min lilla shoppingrunda tänkte jag att jag skulle titta efter jeansshorts, svart baslinne och svarta stretchjeans. Och vad kommer jag hem med? Jo, jeansshorts, svart baslinne och svarta stretchjeans! Inte en sak mer. Och samtliga tre plagg BEHÖVDE jag verkligen. My god så förnuftigt! Jag kan när jag vill. (Men det är långt mellan gångerna!)

Shortsen hittade jag på Kappahl (hade dessutom en rabattkupong på 30%, tjohoo), linnet på Vero Moda (älskar deras ribbade linnen från Only) och stretchjeansen på Åhléns.

Angående mina solglasögon på bilderna: Jag vet, det är mulet här i Götet idag. Men jag var ju tvungen att skydda ögonen på något sätt för att inte bländas av min alltför vita kropp. Och angående min buttra min på två av bilderna: jag är inte så sur som det ser ut. Är bara lite hungrig. Nu ska jag snart äta lite lax - magen skriker och snart tar jag ett bett av datorbordet tror jag. Nej, jag väntar nog på laxen förresten...:)

Piffig på beachen

image181
Dags att ladda upp inför härliga, varma sommardagar på stranden. Den här strandoutfiten skulle jag verkligen inte ha något emot att ha på mig vare sig det vankas klippor, sand, salta eller söta bad!
♥ Supersnygg blåvit, mönstrad klänning från
Topshop. Jag älskar den! Söt modell, snyggt mönster, fräsch färgkombination...
♥ En prickig bikini skulle jag gärna vilja ha. Den här är ett budgetfynd från Ellos, och det finns även lite rejälare trosor om man hellre vill ha det. Dessutom är bikinin vändbar!
♥ Chic korgväska med söta tygdetaljer från Monsoon Accessorize.
♥ Bedårande randiga skor med prickigt foder från Urban Outfitters.
Badger Bali Balm After Sun som doftar kakao och apelsin, mmm... Finns bland annat på Accessora.
♥ Rejäla gula solglasögon från Forever21.
Sollotion från Clinique med SPF 15, finns bland annat på Strawberrynet.
♥ Nyaste från Marian Keyes; Är det någon där? som släpps i dagarna. Finns bland annat på Bokus.com.

Ebba von Sydow och en alldeles för god äpplekaka

image180Hade en rätt skum dröm i natt. Var i USA tillsammans med Ebba von Sydow och skulle jobba som hennes assistent (!). Det hon mest ville att jag skulle göra var att läsa högt för henne ur amerikanska modemagasin. Helt plötsligt när vi gick runt inne på ett stort köpcenter stannade hon och sa åt mig att läsa. Det värsta var att hon tyckte inte att jag läste tillräckligt snabbt. Då blev jag nervös och svettig och stakade mig ännu mer. Vissa engelska ord kunde jag knappt uttala alls i drömmen. Det var hemskt! Hon tittade på mig med hård blick och undrade artigt men iskallt om jag möjligen kunde läsa lite snabbare. Svett, svett.

Hm, vet inte alls varifrån jag fick denna knepiga dröm. Låg i och för sig ute igår och solade och läste Vecko-Revyn... Eller också åt jag alldeles för mycket igår kväll. Var på Condeco med en kompis och vi smällde i oss underbara räksmörgåsar... och sen tog vi paj... Jag skulle såklart ta min favorit, äpplekakan med toscatäcke och fyllig vaniljsås. Alltså, den är helt underbar! Saftig, lite lagom varm och med det där knäckiga täcket på... mmm... Sedan rullade jag praktiskt taget därifrån. Usch, idag får det bli en extra lång löprunda tror jag...

Bilder från Fjällbacka!

image179
Har haft några verkligt sköna dagar! I fredags var det ju dags för vinprovning. Jag var iförd nya Zara-toppen, svart kjol och leggings samt stora silverörhängen. Det blev mousserande viner och till det skaldjur med smaskiga tillbehör. Själva vinprovningen var intressant. Man skulle bedöma en hel massa, som doft, utseende, fyllighet, karaktär, sötma, torrhet... ja, jag minns inte allt men det var jättemånga saker. Rätt svårt faktiskt, men som tur var var det fler än jag som var allt annat än expert... Blev mycket prat, skratt och flams, inte minst när det framgick att det klart äckligaste vinet (alltså det luktade SÅ vidrigt) var det dyraste vinet, en riktigt fin champagne...

lördagen åkte jag alltså upp till Fjällbacka. Det var helt underbart att komma dit! Solade, gick långa härliga promenader längs havet och i skogen, åt glass, slappade i trädgården med ELLE, åt gott, umgicks...
Haha, måste bara ge några exempel på mina föräldrars musikvanor - jag tycker de är coola:
Pappa: - Är inte den här skivan TOPPEN? (Hans senaste inköp, Sahara Hotnights nya, ljuder genom huset på hög volym)
Mamma: - Mia, jag köpte en jättebra skiva med Bruce Dickinson (sångaren i Iron Maiden), den måste du få höra sen!

Valborgsmässoafton blev det förstås en titt på Chalmers Cortègen, kul som alltid, med många skämt om nya regeringen, översvämningar och Bush. I går var jag och älsklingen i Botaniska trädgården och njöt av sol, fantastisk blomprakt och glass... igen...

Hoppas ni också haft en härlig helg och en trevlig Valborg!!