West Coast

image647
Snart är jag där... Ska bli helt underbart. Bara koppla av men samtidigt ladda batterierna.

Ses om några dagar!

Ha nu en riktigt fin Valborg och en härlig helg! Kram på er!

Valborgsmässoafton i korallrosa

image646
Gammal bild från förra året, men dagens klädsel är i princip densamma! Korallrosa klänning från H&M Divided, vit topp från Ichi, rosensjal från Indiska (oj vad mycket jag använt den, vilket kap den var), svarta favoritkoftan IGEN och så jacka från H&M Divided.

Önskar er en toppendag!

Nya linnet och skön vecka

image645
Såhär ser mitt nya, gräddvita linne ut. Hade det igår till ljusgrå stuprör, svart liten kofta (favoriten, slänger över den jämt nästan), svarta pumps och bruna perfekta jobbväskan från Ulrika Design. Dessutom solglasögon (Calvin Klein blev det både igår och idag), för här är det sol och värme! Över 20 grader både igår och idag. Satt ute på altanen igår eftermiddag och bara njöt.

Njuta är förresten något jag tänker göra den här veckan. För det är verkligen en helt klart uthärdlig vecka. Bara tre arbetsdagar (är ledig på torsdag och fredag), inplanerad liten second hand-runda imorgon eftermiddag, och så upp till västkusten (Fjällbacka, here we come) på torsdag. Ska bli hur skönt som helst. Ska packa ner shorts, solglasögon och ELLE, för fint väder bara MÅSTE det bli... :-)

Kramar!

Söndagsinspiration

image644
Bara lite söndagsinspiration i all sin enkelhet... :-)

Just nu är jag helt inne på tees med roliga tryck, småmönstrat (småblommiga kjolar, mmm!), retrosöta smycken (perfekt att dammsuga second hand-butikerna på) och jeansjackor. Lägg till söta portmonnäer, bruna väskor och skor med rejäla klackar, och jag är mer än nöjd!

- Skor från
Forever 21
- Halsband med småblommigt hjärthänge (soo lovely!) från Betsey Johnson
- Brun väska från H&M
- Tee med tryck från Urban Outfitters
- Jeansjacka från Asos
- Blommig kjol från Delias
- Portmonnä med rosett från Monsoon Accessorize
- Pärlarmband från Monsoon Accessorize
- Blommiga örhängen från Urban Outfitters

Bikinis

image643
Regnet strilar ned utanför fönstret så jag slänger in ett soligt bikini-inlägg. :-) Åh, vad jag hoppas på en riktigt solig och varm sommar, med många bad! Själv tänker jag använda min
Marimekko-baddräkt men även variera ibland med bikini. Äger faktiskt för tillfället ingen svart bikini. Kanske nåt att investera i. Svart bandeaubikini är snyggt tycker jag.

Här ovan är ett par varianter från Delias (de randiga) och från H&M (de enfärgade).

Vad kör du med för badkläder i år?

Shoppat: sommarklänning

image642Voila, här är den. Min nya somriga klänning! Åh, jag tycker den är så söt. Som socker. Gillar speciellt mönsterkombinationen blommigt/smårutigt. Lite countrystyle/bohemchic över det hela! Bomullstyg, härlig vidd i kjolen, överdel med smock och smala axelband. I'm in heaven. Hittade den på Lindex - priset var minst sagt toppen. Dessutom hade jag en rabattkupong på 25% som behövde komma ut och röra på sig. :-)

Förutom klänningen inhandlade jag ett piffigt gräddvitt linne (lite Chloéstuk över det) och två par strumpbyxor (ett par svarta, ett par ljusgrå).

Jag hade sån tur förresten - en enda klänning hängde där, och det var min storlek! Jippie!





Prickig fredag

image641

Hm, blev visst en bild på björken igen. :-) Men jag gillar vår björk. Det är så trevligt att ha en björk på tomten. Jag ser den bland annat från fönstret där jag sitter nu, och jag älskar verkligen att se hur den blir grönare och grönare för varje dag. Längtar till sommaren då jag kan lägga mig under den och titta upp och se hur grenarna och de gröna bladen avtecknar sig mot den blå himlen. Så himla somrigt!!

Dagens:
- Svart jacka, H&M Divided
- Tee, Zara
- Prickig kjol, sytt själv av en klänning
- Solisar, Calvin Klein
- Strumpbyxor, Lindex
- Skor, Din Sko
- Armband, present från mamma


Vet ni vad? Jag köpte en så himla söt sommarklänning idag!! Bild kommer... Åh, jag längtar sååå tills jag kan använda den!!

Ha en mysig fredagskväll!

Varning: extremt sorgligt!!

image640Den här boken håller jag på att läsa för tillfället. Har lånat den av en kollega, och den har legat i bokhyllan hemma, oläst, sedan februari. Jag har helt enkelt inte vetat om jag orkar läsa den. Varför? Min kollega berättade att det var en enormt gripande bok - hon grät typ hela tiden då hon läste den. Men nu har jag tagit tag i den och har inte många sidor kvar.

Jag läser den på bussen, vilket innebär att jag måste lägga band på mig för att inte börja storböla offentligt. Den är inte sötsliskigt sentimental, absolut inte. Snarare "rakt på", skriven med ett uppriktigt och ärligt språk som griper tag.

Men som sagt, den är så himla sorglig!! Jag satt idag på bussen med  brännande tårar i ögonen och en stor, ond klump i halsen. Skulle just varit snyggt om jag storgråtandes kommit in på jobbet. Var tvungen att slå ihop boken och försöka tänka på något annat.

Så här står det på baksidan av boken:
Sten och Carmen är det snygga storstadsparet med ett till synes perfekt liv. De är båda unga och framgångsrika inom reklamsvängen, de tillhör Amsterdams innekretsar och är lyckliga föräldrar till en liten dotter. Gott om både pengar och vänner.

Men tillvaron vräks omkull när de får beskedet att Carmen har bröstcancer. Medan hon tvingas till att byta ut sin bekymmerslösa livsstil mot en evighet av sjukhusbesök och strålbehandlingar uppför sig Sten sig som den stöttande och förstående maken, på dagarna - på nätterna blir han desto mer hämningslöst utlevande.

Plötsligt ställs den notoriskt otrogne rumlaren Sten inför det faktum att hans fru är döende. Hur ser äkta kärlek ut? Hur ska en god make vara?

Jag gillar jeansshorts - gör du?

image637image638 

Jeansshorts är verkligen klassiker i garderoben. Superanvändbart - funkar faktiskt till det mesta. Jag gillar kombinationen jeansshorts + söt blus, som på den vänstra bilden här ovan. Men festivalchic som på högra bilden är grymt snyggt det med!

Finns jeansshorts med i din sommargarderob?

Bilder från
H&M

Löpning + choklad

image636
Idag låg startbevis och diverse information om Göteborgsvarvet i brevlådan när jag kom hem. Gulp. Det närmar sig. Dessutom är det VårRuset 7 maj. Hej och hå. Då var det ju tur att jag lät Sofis mode och Marabou Daim följa med hem från affären. För det, mina kära vänner, kallas balans! :-)

Sommarminnen...

image635

Gotland 2006. Bland raukar och klängrosor. Med kalkdammiga ballerinor på fötterna och smak av saffranspannkaka i munnen. Sol och klarblå himmel. Underbart!

Piffiga klänningar

image632
Rätta mig om jag har fel, men - man kan väl aldrig ha för många klänningar?? :-)

Dessa fyra tycker jag är riktigt söta och somriga, dessutom funkar de till många tillfällen. Klänningarna med tjej i kommer från
Delias, de två andra från Topshop.

Ny träningsvecka

image634Ute och sprang förut i kvällssolen - helt fantastiskt. Så ljummen och frisk luft, så mycket fågelsång, så fylld av lugn men samtidigt energi!

Veckans träning blir något i den här stilen:

Måndag: Löpning 45 min
Tisdag: Dans (skön blandning av afrikanskt/latinamerikanskt)
Onsdag: Powerwalk med några efterföljande styrkeövningar (främst för överkroppen)
Torsdag: Vila
Fredag: Löpning: långpass (ca 75-80 min)
Lördag: Cykeltur eller skogspromenad eller nåt annat trevligt
Söndag: Löpning: intervallträning

Får väl se om jag håller detta. Springa mycket ska jag i alla fall. Känns som jag har så mycket spring i benen! Vårkänslor!?

Bild:
H&M


Spänning på hög nivå

image630
Såhär kul kan man ha när man spelar krocket en solig söndag... :-)

Kjolen

image629
Såhär blev kjolen jag totat ihop! Det som tog längst tid var att sy fast spetsen med små stygn, pilligt men avkopplande. Riktig terapi om man är stressad, promise! :-)

Det här blev alltså klädseln för födelsedagsmiddagen idag (V fyllde 21). Tidigare idag cyklade B och jag en låång härlig cykeltur ut på landet, så jag tyckte att jag med gott samvete kunde njuta av den trerätters middag som serverades. Dessutom tårta täckt med hallon efter en superkul evighetsmatch i krocket. Skrattat mycket idag... :-)

Ett hav av vitsippor

image628
Vilken strålande, underbar vårdag det var igår!! Helt fantastiskt. Jag var ute nästan hela dan. Förutom när darlingen och jag körde runt och shoppade trädgårdmöbler till altanen, diverse trädgårdsredskap, gräsfrö och annat. :-)

Avslutade dagen med filmkväll, en quiche lorraine (dvs en paj med mycket god ost, dessutom skinka och lite annat smått och gott i fyllningen) som jag snodde ihop, gott vin och trevligt sällskap. Mysigt värre, en mycket lyckad kväll!

Och idag ser det ut att bli en lika fin dag. Klarblå himmel och solen strålar. Ska ut och sätta ihop nya möblerna på altanen. Senare idag ska vi på födelsedagsmiddag, måste klura ut vad jag ska ha på mig. Kanske min nya kjol - den jag fixat själv, med spetskanten som äntligen är färdigsydd? :-) Också nån trevlig topp till...

Ha en toppensöndag!!

Suspekt stilbryt...

image627
... kan man kanske kalla det om man mixar prydlig söt kjol från
Delias med en tee med dansande skelett på från Topshop. Lägg dessutom till Wayfarers från Urban Outfitters, väska från Zac Posen och ballerinor från Forever 21.

Men jag skulle nog hellre kalla det innovativt och kreativt. Att blanda stilar är kul!

Nej, nu ska jag ut i trädgården igen. Här fixas det för fullt. Alla som bor här i området har fullkomligen rusat ut i trädgårdarna och håller på att klippa gräs, ta fram trädgårdmöbler, rensa i rabatter och diverse andra vårsysslor.

Det är så skönt i solen, jättevarmt verkligen. Dagens klädsel består av rosarandig Ralph Lauren-topp och slitna jeans. Blommiga träskor till det. :-)

Hoppas solen skiner på er också idag!

Solig fredag

image626
Så hääärligt med sol! Nu väntar jag bara på lite mer värme... :-) Och hääärligt med fredag.

Helgen blir en skön blandning av hemmafix, festligheter både på hemma- och bortaplan samt tid att slappa i soffan. Jag inledde helgen med att shoppa lite sköna ting i form av plattång, värmeskyddande spray (tack för tipset
Madde!), glansspray, rouge och svart kajalpenna. Dessutom har jag planer på att under helgen hinna med lite hemmaspa och testa nya godisrosa nagellacket. Också måste jag hinna klämma in ett och annat löppass också. Städa måste här också göras... Får besök imorgon, här måste rustas en smula. Kanske bäst jag sätter igång redan nu...

Men senare ikväll blir det soffan, nån bra film och ett glas rött, för fredagsslappa ska jag minsann!! :-)

Klämmer in dagens också:
- Klänning, second hand
- Jacka, H&M Divided
- Solglasögon, Calvin Klein
- Strumpbyxor, H&M
- Pumps, Din Sko


TACK förresten för alla era gulliga kommentarer om min klippning, ni är för rara!!

Ha en härlig fredagskväll sötisar!

The big cut

image625
Hm, vilket egoinlägg. Men det är faktiskt inte var dag man klipper lugg! :-) Det känns lite ovant, men samtidigt jättekul. Jag gillar det! När jag kom ut från frisören fick jag kämpa i motvind till bussen. Inte precis det man önskar sig om man är nyklippt, haha!

Dagens lunch: grönsakssoppa med fantastiskt gott bröd till. Ett med soltorkade tomater i och ett annat, grovt, som var fullt med frön, nötter, torkade frukt... Me like a lot!

Dagens klädsel:
- Topp, Lindex
- Kjol, Gina Tricot
- Armband, present
- Strumpbyxor, H&M
- Skor, Din Sko


Vad det ska bli härligt med helg!! Dessutom verkar ju vädret mycket lovande... sol och värme... Det tackar jag för!

Ha en mysig torsdagskväll!

Onsdag med blommor och glass

image624
Lite blommig inspiration:
- Scarf som här används i håret,
Asos
- Axelbandslös klänning, Delias
- Väska, Delias
- Stormönstrad scarf, Wedins/Accent
- Blombrosch, Forever 21 

Glassen då? Jo, helt underbara Lejonet & Björnen. Italiensk choklad och strawberry cheesecake i bägare fick avsluta lunchen. S och jag satt i solen och bara njöööt. Mums!

Kvällens aktiviteter blir löpning längs fält och ängar som (förhoppningsvis) badar i kvällssol, lite mer sypyssel, och stor kopp te i soffan framför TV:n. Dessutom tänkte jag gå igenom så många av mina  tidningar som möjligt för att hitta en bra bild att ta med till frisören imorgon... :-)

Jag dansar... och syr ännu mer

image623Har precis kommit hem från ett trevligt träningspass. Hängde med min moster på ett pass hon talat sig varmt för - dansinspirerad träning med bland annat sydamerikansk och afrikansk musik. Härligt! Ingen dum komplettering till löpningen och styrketräningen. Det sistnämnda har det blivit lite för lite av det senaste, men jag fokuserar ju å andra sidan på träningen inför VårRuset och Göteborgsvarvet!

Så resten av kvällen blir lugn. Tänkte lite senare fortsätta sy på spetsen på kjolen jag totar ihop. Jag syr på spetsen för hand - små, små stygn. Det tar tid. Men man blir som besatt. Bara några stygn till... Och några till... Jag hade kunnat fortsätta långt in på natten igår. Kommit som en zombie till jobbet... :-)

Bild:
Forever 21

Lite måndagspyssel

image622
Den här söta spetsen köpte jag igår. Nu ska vi bara se om spets, tyg och diverse verktyg är med mig eller mot mig, haha! :-) Om vi blir vänner så blir resultatet en småblommig kjol med spetsdetaljer!!

Vad gör ni ikväll?

Söndag på stan

image621

Ah, vilken solig och skön söndag! Nu på kvällen var det i och för sig lite regnigt, då tog darlingen och jag fram kortleken och en ask chokladbitar. Mysigt, mysigt...

Men i alla fall, det blev en härlig dag på stan. Soligt och vårigt, fick bli rosa skorna idag med. Rosa var även den hallonmousse som J beställde. Själv tog jag räksmörgås! Senare på dan blev det även glass i solen. Jag testade nya Magnum Mayan Mystica. Väntade mig en smaksensation då den skulle innehålla chokladglass blandad med kanel, honung och muskot. Men jag blev lite besviken. Den var mer som en ordinär chokladglass. Ansträngde man sig kunde man ana en gnutta kanelsmak. Fnys! Men visst, god var den ju! Och jag har definitivt fått min dos av choklad idag! :-)

Flanerade runt på stan och var inne i många trevliga butiker. Blev dock rätt sparsmakad shopping idag, men kom i alla fall hem med resårband och söt spets. (Ska pyssla lite... ni får se bild om det blir bra!!) Dessutom blev det en kul tee med roligt tryck!

(Bilden på Karltex skyltfönster blev ju sådär... husen på andra sidan gatan speglas ju i glaset! Men, men, tanken var god...)


En titt i garderoben

image614
Själv älskar jag att kika in i folks garderober - alltid intressant oavsett stil! Så vi startar söndagen med en liten sneakpeak in i klädkammaren, det var ju ett tag sen!

Det är en rätt brokig samling kläder jag har i min ägo - mycket mönstrat, en hel del färg. Men också en del basplagg som jag inte kan vara utan, som svarta och vita tees, ribbade linnen (perfekt till koftor!) och svarta stuprörsjeans. Mina klänningar är däremot lite mer varierade - allt från randigt och prickigt till blommigt och färgstarkt. Som till exempel den korallrosa klänning jag köpte på H&M förra våren, enkel men lyser upp som en karamell! Ett par andra plagg jag valt att lyfta fram här ovan är den småprickiga blusen från Åhlens som jag tycker är riktigt söt, liksom den blommiga, våriga kjolen som jag fick i födelsedagspresent förra året!

Några sjalar fick också vara med på ett hörn - från vänster, rutig från Lindex, blommig från H&M Divided, mönstrad från Yves Saint Laurent och rosenmönstrad från Indiska. Fyra solklara favoriter!

Den där Urban igen

image613
Jag har vid ett flertal gånger uttryckt min beundran över
Urban Outfitters trevliga kläder. Titta bara på dessa. Jag är i himlen!! Vem vill inte ha en tvättbjörn på magen till exempel? Så himla fint!

Och vet ni vad? Jag är grymt sugen på att klippa lugg. Det är också så himla fint. Men usch, jag vet inte. Gah!! Har några dagar på mig att fundera tills jag sitter hos min frisör... :-)

Fredagsfjärilar

image612Äsch, vi kör en dagens också tycker jag! :-)

Äntligen fredag... superskönt. Så himla härligt med helg. Här ska njutas!

Min söta portmonnä med fjärilar ska få komma ut och röra på sig i helgen tänkte jag. Inte minst på söndag då jag och J planerat in en dag på stan med shopping och cafébesök. Jag tänker mig även vårsol och glass i nån park... men det får man väl se om vädret är emot eller för den idéen...

Marimekko-inköpet igår gav mig inspiration att ta på mig den här galet mönstrade kjolen idag. Fyndade den second hand förra våren. Den är lite småsöt tycker jag.


Okej, dagens klädsel är följande:
- Kortärmad mönsterstickad kofta, H&M Trend
- Ribbat linne, GAP
- Ljusgrått lackskärp, Lindex
- Kjol, second hand
- Halsband, present
- Portmonnä, Topshop
 


Ha nu en riktigt mysig fredagkväll!!


Rosa skor på!

image611
Rosa skor ger lite extra studs i stegen tycker jag! :-) Man hoppar liksom nästan automatiskt upp på stenmurar...

Gårdagens ekipering:
- Randig topp, LOGG/H&M
- Kjol, Kappahl
- Skor, Din Sko (födelsedagspresent!)
- Strumpbyxor, H&M
 

Marimekko by H&M

image610
Tadaa! Jag lyckades haffa det plagg jag var mest sugen på från Marimekkos kollektion för H&M: baddräkten!! Det hängde en kvar i den H&M-affär jag var inne i och det var min storlek... Lycka! Allt som fattas nu är en stor solhatt... och så lite sol och värme förstås.

Tror baddräkten blir utmärkt ihop med ett par shorts eller en kjol också!

Färgerna framträder inte så jättebra på bilden, de är ännu läckrare i verkligheten!! :-)

Update: lade till ett par bilder här ovan från
H&M som visar den lite bättre!

Hoppas det blir en varm sommar...

image606

What's in the bag? :-)

Blåvitt

image604
Nej, jag syftar inte på fotbollslaget utan på den fräscha kombinationen blåvitt på kläder. Har plockat ut några godbitar från
Lindex som jag tycker är riktigt söta!

Blev faktiskt blått och vitt (och lite svart) även när det gäller min egna klädsel idag. Kleinblå stuprör, svart/vit-mönstrad Monki-topp och vit kofta som åkte på och av under dagen.

Idag träffade jag min söta mormor och mysiga mamma efter jobbet - trevligt!

Nu ska jag ut och andas lite kvällsluft!

Today is a good day

image603Rubriken är inte bara vad jag anser om denna soliga, trevliga tisdag utan även titeln på en låt med Anna Ternheim. Åh, jag lyssnar på Seperation Road om och om igen och är så tacksam att min käre lillebror kom på tanken att ge mig den i födelsedagspresent. Den skivan är helt underbar. Fattar inte varför jag inte haffat den för länge sen. Men men, bättre sent än aldrig.
 
Här kan man lyssna på Today is a good day. I videon är det regnigt och grått men här skiner som sagt solen... Åh, jag älskar att blicka upp mot den blå himlen... och tittar jag ner ser jag en matta av vitsippor täcka marken! Vill ju nästan upphäva ett vårskrik, haha! :-)

Visst är det härligt att veta att vi har den vackraste tiden framför oss? Med knoppande träd och en natur som fullkomligen exploderar! Åh gud vad skönt det är att ha klarat av vintern!! (ska kanske inte säga för mycket, då vaknar jag väl till snö imorgon, hehe)

Dagens är som följer:
- NY-tee, köpt i NY
- Rutig kjol, Stockholm/MQ
- Skor, Din Sko
- Armband, present från söta farmor då jag var liten
- Strumpbyxor, Lindex


Kramar!

Nya shorts

image602Vilken helt underbar vårdag det varit idag! Fast ni tror mig nog inte om jag säger att jag vaknade till en vit värld imorse. Jo, det är sant, det snöade. Jag visste knappt om jag skulle skratta eller gråta. Snön övergick dock lite senare till regn, som ganska snart sveptes bort av en ljuvlig sol. Tur!!

Tog en sväng i Haga och Linné efter jobbet idag, älskar att strosa runt där. Second hand-runda där bland annat Myrorna, Emmaus och Charleston scannades av, men hittade inget speciellt idag. Däremot inhandlade jag ett par blå trevliga shorts på H&M. De är lite mörkare i verkligheten än vad de är på bilden. Jättesköna och jättebra pris, bara 98 pix. Skynda och fynda!! Fanns i flera färger!

Nej, jag tror jag måste ut i solen lite till. Gårdagens löprunda på kvällen var helt ljuvlig - efter en regnig dag sprack det upp och jag sprang rakt in i kvällssolen. Då måste man bara le! :-)

Sweet sunday

image601
Har hört en massa på Blondie idag. Älskar deras musik, den får mig att vilja skutta runt (som när jag hör
Call Me) eller soft glida runt (som när jag hör Union City Blue) eller skutta runt ännu mer (som när jag hör One Way Or Another). Lovely. Debbie Harry kunde dessutom konsten att se cool ut vare sig hon var iförd skinnjacka, kortkort, söt klänning eller en konstig orange overall!

Så söndagen har hittills inneburit en massa Blondie-lyssnande, städ/tvätt och låång mysig fika med gulliga U (mycket piffig i röd kappa). Dessutom hängde U och jag vid datorn för att kolla in kuliga foton och videos samt tog en trevlig promenad. Kallt men friskt, och just då var det faktiskt uppehåll. Har även fått upp min nya helfigursspegel (okej då, darlingen fixade det...), ätit tandoorikyckling och haft på mig knallblåa byxorna och nyaste Monki-toppen.

Nu ska jag snart sticka ut och springa. Ska lyssna på musik med de nya hörlurarna!
Oj, jag skådar faktiskt lite blå himmel nu!!

Små under

image600Även om enkelt vitt eller svart är oslagbart när det gäller underkläder gillar jag att ibland sticka emellan med söta mönster och spetsar. Kanske en och annan rosett. Dessa små under inhandlades i fredags.

Idag kommer söta U hit. Vi ska fika, traska i naturen och känna vårstämningen och prata, prata, prata. Mysigt!

Tyvärr regnar det just nu, hoppas verkligen att det håller upp sen!! Jag vill ju ha en dag med blå himmel, en söt sol som värmer kinderna och som lyser på vitsipporna och allt nytt grönt gräs!

Önskar er en riktigt mysig söndag!



Vårinspiration!

image599

- Storblommig kjol från
Urban Outfitters
- Vit söt topp med broderade blommor och spetskant, Delias
- Perfekta skinnjackan från D & G Dolce & Gabbana/Net a porter (jag drömmer dock om att hitta en mer budgetvänlig variant)
- Färgglada solglasögon är coolt. Dessa röda kommer från Urban Outfitters.
- Småblommig kjol från Delias
- Blommigt linne från Delias
- Randig topp från Urban Outfitters
- Rosa naglar känns helrätt. Detta lack heter Wife goes on och kommer från Essie/Blush
- En liten ljus jeansjacka vill jag ha. Perfekt att leta efter second hand, denna kommer dock från Lindex och är också fin.
- Högklackade skor med knyt från Forever 21
- Stjärnor är i ropet just nu fast är alltid lika fint tycker jag. Armband från Asos.
- Bedårande rosettring från Topshop
- Piffig väska med spänne från La Redoute

Dagens och senaste shoppingen

image598

Först - vilken underbar vårdag!!

Sen - voila, min senaste shopping. Jag lyckades med mitt presentkort på 500 kr på Lindex få ihop till ett par svarta stuprör, ett par grå dito (båda är likadana som mina nya kleinblå byxor), en topp med tryck och en rutig sjal i vårfärger. Okej, det blev typ 526 kr. Men ändå!! Toppen hittade jag på barnavdelningen. :-)

Och dagens är som följer:
- Topp, H&M
- Prickig klänning, Kappahls barnavdelning (man kan fynda på barnavdelningar!!)
- Blommig sjal, H&M Divided
- Väska, Ulrika Design
- Svarta skor, Din Sko

Till sist: mitt huvud känns mosigt och fullproppat med information och funderingar. Jag tror jag har ätit alldeles för lite idag också. Not good. Men ut måste jag - ut i naturen och samla lite kraft. Sen äta!

Ha en finfin torsdagskväll!!

Otursdag med lyckad shopping

image597
Nej, det där var att ta i. Någon otursdag har jag faktiskt inte haft. Men dagen började inte så bra - jag skulle panikfixa en lunchlåda på morgonen och lyckades med konststycket att öppna burken med gulaschsoppa för häftigt. Vilket resulterade i att gulaschsoppan skvätte ner diskbänk, kakel, skärbräda, min kofta... När jag lämnade hemmet sprang en svart katt ut mitt framför mig över gatan. Då ville jag bara gå tillbaka hem och lägga mig... Vad skulle ske härnäst?? 

Men dagen blev fortsättningsvis rätt bra ändå. Jag traskade på stan lääänge efter jobbet och handlade upp mitt presentkort på Lindex. Det blev några trevliga saker, bland annat en mycket piffig sjal (tycker jag själv i alla fall). Det får bli bilder imorgon, nu ska jag dimpa ner i soffan med en stor kopp te! :-)

Löpning och lakritspuck

image596Igår kväll var jag ute och sprang en runda. Vilken vårstämning! Luften, ljuset, dofterna!! Helt ljuvligt. För första gången på hela hösten och vintern lyssnade jag INTE på musik under löpningen. Jag bara lyssnade på naturen! Fågelkvitter och sus från träden - avkopplande så det förslår. Men nästa gång jag lyssnar på musik ska jag göra det i rosa lurar - min fina vinst från Madde, de rosa mp3-lurarna i piffig förpackning, kom i lådan igår!!

Åt förresten årets första utomhusglass igår. En lakritspuck - har faktiskt aldrig ätit lakritsglass så det var en ny erfarenhet. Sett så mycket reklam om den över hela stan nu så jag var bara tvungen att testa. Fast jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Varje gång jag åt en bit tänkte jag "men det här var väl inte så speciellt" fast ändå längtade jag på något konstigt sätt till nästa bit! Weird!! :-)

Bild:
GB

Party in pink

image595
Helgen innebar en hel del födelsedagsfirande (inte mig emot, mohahaha), bland annat kalas för familj och släkt på söndagen. Jag blev faktiskt inspirerad av bilden på den rosa tårtan i inlägget här nedan, så det fick bli en rosa födelsedagstårta! Grädden färgade jag ljusrosa med några droppar karamellfärg och så blev det rosa hjärtan och en ros av marsipan. För att friska till det hela lite blev resten av garneringen vindruvor och jordgubbar. Försökte givetvis matcha tårtan med min hallonrosa kjol... :-)

Även en del av presenterna gick i rosa, bland annat de piffiga rosa skorna och det rosa nagellacket från Mavala! Skarpsynta läsare kan kanske se att resten av presenterna var en salig blandning, från vita mattallrikar, presentkort på Lindex och vita härliga handdukar till dvd:n Emma (efter Jane Austens roman), dvd med pilotavsnittet av Lilla huset på prärien (!) och Anna Ternheims Seperation Road (det tog ett tag innan den hittade till min skivsamling, men nu är den äntligen här). Jag blev sååå glad för allt och kände mig riktigt bortskämd!!

Ingemarsson & Rudberg

image593
Rubriken låter som en advokatbyrå eller nåt. :-) Men det är bara efternamnen på två eminenta författare som plitat ihop de böcker jag fyndade häromdagen. Halva priset på bokrean - blev två inbundna böcker för typ 60 spänn. Små citroner gula har jag läst en gång förut och gillade den jättemycket. Ser fram emot att läsa den igen. Har faktiskt inte läst nåt alls av Denise Rudberg men Jenny S låter lovande. Skönt med lite lättsmält chiclitt ibland, så avkopplande!

På bilden kan ni även se så trevligt mina nya blå byxor matchar min senaste Monki-topp! :-)

Funkar det??

Nu måste jag testa... :-)

Update: Tjohoo, det funkar att blogga igen!!