Idag har jag inte på mig detta

image502Nej, det här är som ni förstår inte dagens outfit... Däremot en julidags outfit. Åh vad jag längtar efter sommar nu!! Ser verkligen fram emot att få inviga vår altan framöver. Redan börjat fundera på vilka trädgårdsmöbler vi ska inhandla...

Ett par långa möten idag och svisch, så var den här arbetsdagen gjord. Tyckte nyss jag gick upp imorse... Snart är det helg igen, och melodifestivalens andra deltävling är här, haha!! Jag är nästan bombsäker på att ett visst bidrag går vidare... :-) En duo... Är ni med??

Köpte ny mascara idag, blev Maybelline igen faktiskt, fast inte min vanliga favorit Great Lash (den rosagröna) utan Define-A-Lash. Knallgrön flaska. Innehållet ska ge separerade, sensationellt långa fransar utan klumpar. Låter ju himla bra det där. Recension kommer så fort jag testat den.

Apropå testa så ska jag ge mig ut och springa nu tänkte jag, och testa en av de nya topparna! Svart eller rosa, svart eller rosa, svart... Ahh, kan inte bestämma mig. Spelar ju mindre roll egentligen, ska ju ändå bylta på mig överdragströja och träningsjacka... :-)


Kommentarer
Postat av: Att ha det gott

Nu längtar jag ännu mer efter sommarn

Postat av: delinda

härlig bild, åh vad man längtar nu.

2008-02-12 @ 21:11:35
URL: http://delinda.webblogg.se
Postat av: Madeleine

Tror att du springer snabbare i den rosa:)
Ha en bra kväll!
Kram Kram

2008-02-12 @ 21:13:28
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

Att ha det gott: Ja åh vad jag längtar efter ljusa, härliga sommarkvällar!!
Delinda: Tack!:)
Madeleine: Hm, ja det tror jag faktiskt också. Det blev den svarta men nästa gång tar jag den rosa och då flyger jag nog fram, hihi! Detsamma! Kramar!

2008-02-12 @ 21:30:54
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Marina

Hoppas att löprundan gick bra. Vilken topp blev det nu då?! ;) Söta drömmar. Kram!

2008-02-12 @ 22:04:47
URL: http://wondrous.blogg.se
Postat av: Sweetheart

Jag längtar också efter sommaren, speciellt när man ser sådana där bilder! Underbart!
Hoppas du får en bra dag och att träningen igår gick bra :)
Kramar!

2008-02-13 @ 09:08:39
URL: http://graceful.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

Marina: Tack, det gjorde den! Den svarta blev det och den kändes mycket bra, så jag antar att den rosa känns lika bra om inte bättre, haha!:) Kramis!!
Sweetheart: Ja åh vad det ska bli ljuvligt med sommar!! Ibland undrar jag hur jag orkar ta mig igenom den långa och mörka hösten och vintern... Men på nåt sätt går det...:) Träningen gick finfint! Ha en bra dag du med, kramar!

2008-02-13 @ 10:53:24
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Christin

Jag längtar verkligen till sommaren men först kommer snart våren (och då kan man börja använda ballerinas!) och den är såå härlig den också, idag är det jättesoligt väder här i Stockholm :) Ha en jättefin dag! Kram!

2008-02-13 @ 11:00:54
URL: http://christinsshopping.blogg.se
Postat av: Linda

Men det går snabbt till sommaren nu! Vips så är vi där!

2008-02-13 @ 12:35:56
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se
Postat av: Alexandra

Oj vad man börjar längta efter sommaren nu!

2008-02-15 @ 08:16:04
URL: http://whattowear.blogg.se
Postat av: Kajsa

Jag har den där mascaran du köpte. Först gjorde den mig fullkomligen galen då den var helt värdelös innan jag fick in rätta knycken. Mellanlandade i Norrköping några dagar innan jul när jag skulle till Oman förra året och skulle träffa Annika på Beautyfulones. Hade glömt allt mitt smink så jag fick panikköpa en mascara. Smaken sa knallgrön mascara och så blev det. Som sagt. Först hat och nu kärlek. Med knycken så är den ju urbra! Mina ganska långa ögonfransar kommer till sin rätt med den knasiga böjliga borsten helt enkelt. :)

2008-02-22 @ 22:59:31
URL: http://aenigma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback