Nyårsafton

image419
Kallt och soligt idag med, lovely! Fint nyårsväder. För en stund sen kom det faktiskt några förvirrade små snöflingor också! Tog en härlig powerwalk i förmiddags, så jag kan äta och dricka med gott samvete ikväll, hehe... Det kommer bjudas på hummer, laxpaté, goda små ostar, m.m, m.m... Mums! Satsar på grönt och svart med lite glitter när det gäller min klädsel ikväll.

Hoppas ni får en riktigt kul nyårsafton! Nästa gång vi ses är det nog 2008...
Nyårskramar!


Bild:
Sia.com

Retrosöndag

image418
Åh vad härligt, en solig dag!! B och jag tog en lång mysig promenad på förmiddagen. Massa frisk luft, ljus, måste passa på att lagra!

Sen kom päronen och lillebrorsan på middag, jag bjöd på lasagne som faktiskt blev riktigt god. Alla i familjen älskar att spela sällskapsspel så därför passade vi på att inviga en av julklapparna som jag gav B: Retro. Ett spel med frågor om 90-, 80-, 70-, 60- och 50-tal. Ett moment var bland annat att alla skulle skriva listor, tex att man skulle skriva ner de fem romantiska filmer man tror är störst. Sen skulle man jämföra svaren och så fick man poäng om någon annan hade skrivit samma film som en själv. Det var roligare än det låter!! Alla var väldigt engagerade och som vanligt när vi umgås blir det skrattigt, intensivt och väldigt, väldigt roligt! (Vem som vann? Moi!!)

Som efterrätt bjöd jag på paj med jordgubbar, blåbär, hallon och björnbär. Till det fluffig vaniljvisp. Apropå hallon så hade jag, vilket ni ser på bilderna ovan, den hallonrosa kjolen på mig idag!

Stjärnklar kväll, så vackert. Snörde faktiskt på mig löparskorna och stack ut en runda för en stund sen, kändes jätteskönt. Fast det var lite halt på vissa ställen.

Ha en mysig söndagskväll!!

Rockbrud

image417
Rockigt med glammigt tema blir dagens collage. Dock ingen bandtröja utan en med Fashonista-tryck, hehe! :-)

- De vidare jeansen är heta i vår men det bryr inte rockbruden sig om, hon kör på med sina stuprör. Dessa är från
Sass & Bide.
- Grå tee med tryck från Forever 21.
- Örhängen med stjärnor från Ms Bijoux/Accessora.
- Eyeliner från Lancôme/Strawberrynet.
- Rutig sjal med silvertrådar från Monsoon Accessorize.
- Nagellacket Loophole i glammig metallic från Essie.
- Superläckra bikerboots från Miu Miu.

Läsbart från tomten!

image416
En rätt skön blandning tycker jag! Ett par modemagasin (få tidningar slår Harper's Bazaar enligt mig, och i People Style Watch finns många bra tips och kul kändisbilder. Dessutom var det ett tjockt jubileumsnummer av H B, med en massa tillbakablickar och helt underbara bilder. Mumma!!), ett inredningsmagasin (färg behövs nu i denna gråa, regniga tillvaro!), söt pocket: Middag med Mr Latte - en kärlekshistoria med recept från hjärtat av New York av Amanda Hesser... Och så tredje och sista delen i Millenniumtrilogin av Stieg Larsson. Den första, Män som hatar kvinnor, kunde jag knappt lägga i från mig. Del två, Flickan som lekte med elden, var bra, men inte riiiktigt lika bra. Ska bli spännande att se vad jag tycker om den här, Luftslottet som sprängdes!

Pyssligt!

image415
Från glam och glitter till något mer rustikt... Det vill säga detta söta och praktiska syskrin som jag fick i julklapp! Hade önskat mig ett, helst med många fack. Innan hade jag trådrullar m.m. i plastlådor och lite här och där, inte så organiserat med andra ord! Det här syskrinet är väldigt fiffigt, det går att fälla ut på ett mycket smart sätt. Ihopfällt tar det inte alls mycket plats! För att piffa till det lite extra klippte jag till lappar av rosa tyg som jag lade i facken.

När jag ändå är inne på den pyssliga sidan kan jag ju nämna att jag igår köpte ett supersnyggt tyg som jag ska sätta på väggen ovanför vår säng. Vitt med svarta och gråa träd på, inhandlat på Åhléns!

Nyårsglammig

image414
Med den här klänningen från
Antik Batik får man ju helt klart sitt lystmäte om man gillar glitter, glam och paljetter. Jag tycker den är superläcker! Tycker ofta att långärmade korta klänningar är snygga. Det blir liksom stilfullt utan att vara trist. Och visst är den öppna ryggen häftig?!

Fast så här täckt av paljetter kommer jag nog inte att vara på nyårsafton. Jag har dock ett par toppar med varierande mängd paljetter på i garderoben, kan nog bli en av dom. Till en kort svart kjol tror jag!

Hallonrosa reafynd

image413
Det blev en liten kortare runda på stan idag för att spana in reautbudet. Hann inte med så många affärer men jag kom i alla fall hem med en kjol som jag gått och funderat på då och då under hösten/vintern... En supersöt hallonrosa kjol med veck och mycket vidd i kjolen, från H&M. Älskar den kjolmodellen! När den nu såldes till halva priset kunde jag ju inte låta bli. Tyvärr framhävs inte alls den hallonrosa färgen på bilden. Grrr!! :-)

Det blev även en svart, stretchig bomullstopp, så användbart!

När jag kom hem (det tog längre tid att gå än vanligt från bussen på grund av en mycket hård vind, samtidigt som regnet piskade i ansiktet) vankades det nygräddade pannkakor. Tack älskling! Och så jordgubbssylt och knaperstekt bacon till pannkakorna, mums! (Om ni mot förmodan inte testat denna kombination så gör det! Sååå smaskigt!)

Vårfräscht från Topshop

image411
Det är lååångt kvar till våren (fast inte hopplöst långt!), men jag kan inte låta bli att så smått börja tänka på vårkläder. De här söta klänningarna från
Topshop tycker jag är helt ljuvliga. Speciellt den randiga, den är min absoluta favorit. Men den marinblå är inte långt efter. Gillar speciellt de fina vecken i nederdelen och se gulliga knapparna.

Usch, idag är det en sådan grå och ruggig dag så jag måste helt enkelt drömma mig bort till ljumma vindar, bara ben och lätta klänningar! :-)

Julafton 2007!

image412
Nu sitter jag i mitt gamla rum med de rosenmönstrade tapeterna hemma hos mamma och pappa! Ute är det ingen vidare julstämning. Typ fem plusgrader, lite småregnigt, grått... Men här inne är julstämningen på topp. Vi åt risgrynsgröt till frukost och hade mängder av tända ljus i köket medan julmusik spelades.

Det blev en jättefin julafton! Så underbart att vara samlade och bara mysa. Fick så mycket fint som jag blev så glad över, men det allra viktigaste var förstås att vi alla var friska och kunde få vara tillsammans! Bilderna ovan är ett litet smakprov från min julafton:

1. Den här coola klänningen fick jag av mamsen och papsen!
2. Den ser likadan ut bakifrån...
3. Två Ulf Lundell-samlingar jag fick av brorsan!
4. Mamma gillar också Cult Design!
5. Ett axplock av alla de paket som delades ut här hemma...
6. Tomten som kom till oss hade jeans. Och jag fick sitta i hans knä... :-)

Tack för alla era fina julhälsningar, jag blir så glad när jag läser dem! De värmer i regnrusket! :-)

Önskar er en fortsatt fin julhelg!!

God Jul!

image410
Min blommiga weekendbag är packad och själv är jag full av pirrig julförväntan. Om ett par timmar åker jag hem till min familj för att tillbringa julhelgen där. Ska bli helt underbart! Nu är det bara att njuta till max som gäller. Av god julmat, gemenskap, skratt, spel, härliga promenader... och så kanske det blir någon klapp? Får väl se om jag varit snäll i år. :-) Ett och annat blogginlägg kan det nog också bli!

Jag önskar er alla en underbar jul! Stor kram!


Julbild från
Sia.com
Svart stjärna med paljetter från Starlightz/Men At Work, finns på Inreda.com 
- Röda pumps från
Asos.com


Klädd för en krispig vinterdag

image408
Åh, tänk er en sådan där underbart vacker vinterdag, med rimfrost på träden, ett lätt knarrande från snön under fötterna, rosiga kinder och klar, frisk luft... Härligt!! Då skulle jag gärna vilja vara klädd i detta:

- Söt svart/vit klänning med snöflingemönster från
Milly
- Ljuvlig vintervit stickad kofta från Burberry 
- Piffiga örhängen från Venus/TIMI Collection, finns på Accessora 
- Svarta strumpbyxor av merinoull från Falke 
- Mörkrött läppstift, Rouge Chine från Anna Sui/Strawberrynet 
- Matcha med mörkröda ankelboots från Jimmy Choo

Dan före dan före dan före dopparedan...

image406
Tjohoo, äntligen julledig, så himla skönt! Det var jullunch på jobbet där det även delades ut julklappar (jag gav glammiga, guldglittriga renar och fick en söt glaskula med ängel i som man kan hänga i granen tex). Sen ut på stan för att köpa de allra sista julklapparna, vilket faktiskt klarades av rätt smidigt trots all trängsel. I kväll blir det glögg, pepparkakor, paketinslagning och mys!

Har jag inte valt en julig outfit idag?! :-) LIte tomtenissa över det hela. (Ja, nissa. Ni har väl kollat in julkalendern!?)

Dagens outfit:
- Röd blus, H&M
- Grå kjol med fickor, H&M Trend
- Svarta strumpbyxor, Lindex
- Rött armband, second hand
- Stövlar, Sata

Idag är dagens tips de otroligt vackra muggarna från
More/Inreda.com. Skulle mer än gärna dricka en julig chai latte i en sådan!

Ha en härlig fredagskväll!

Purple Day

image405
Aj vad ont i armen jag hade när jag vaknade idag! Kunde knappt skära ost till frukostmackan. Ni vet, jag var ju och bowlade i förrgår... Igår kände jag ingenting, men idag... Så vältränad är tydligen jag. Fast nu är känns det inte lika mycket.

Lila tema i dagens inlägg. Måste förresten bara meddela, apropå bowlingen, att klotet jag använde var lila. :-)

Dagens outfit:
- Svart klänning, H&M
- Svart stickad polo under, Pria (köpt i USA)
- Ljusgrå stickad kofta med fickor, Esprit
- Lila strumpbyxor, Lindex
- Grå knästrumpor, Kappahl
- Mörkbruna stövlar, Wasséns
- Cartier-inspirerat armband, present

Dagens vill ha:
- Halsband med lila hänge,
H&M
- Lila plastarmband, H&M
- Lilamönstrat armband, Ms Bijoux/Accessora
- Lila brett armband, Fendi

Dagens inköp:
- Svart/vit mössa med snöstjärnor på, varm och gosig!
- Badsalt med olivolja och stensalt, CCS/Apoteket
- Bodylotion i praktisk och söt rosafärgad pumpflaska, CCS/Apoteket
- Julklappar...
- Julrött nagellack från Mavala i läckra nyansen London

Nu ska här målas naglar! :-)

Christmas Tree

image404
Åh, jag älskar verkligen att klä julgranen! Lika mysigt varje år. Givetvis hade vi julmusik i bakgrunden, och så doftade granen så gott... Hade inhandlat lite nytt pynt för i år; guldkulor, guldstjärnor och söta små figurer. (ni ser väl t.ex nallen på näst sista bilden?)

Igår var det utgång med jobbet, vi var och bowlade (det var hur chict som helst med bowlingskor till min gråa kjol och svarta strumpisar!) och sen gick vi ut och åt (restaurang Frågetecknet). Jättesmarrig mat och gott rött vin. Jag var seeeg i morse... Men nu är det inte många dagar kvar! Pirr!! :-)

En tisdag med fickor

image403Nu är det verkligen inte långt kvar till jul!!! (sagt med både förväntan och panik) Nej, panikslagen är jag egentligen inte. Jag försöker verkligen njuta till max av den mysiga, pyssliga tiden före julafton. Men lite panik är det faktiskt när det gäller julklappar. Jag vet, klapparna är inte det viktigaste med julen. Men ett väldigt roligt inslag, haha!

I alla fall, igår gick jag på stan till klockan 20.00 då det var stängningsdags för de butiker som hade öppet lite längre. Mina fotsulor värkte och jag var hungrig och varm. Fast konstigt nog inte speciellt trött. Snarare uppe i varv. Jag hade bland annat sprungit över hela stan och letat som en dåre efter en viss sak till B (kan inte skriva vad det är, han tittar ju in här ibland, hehe). TILL SLUT hittade jag den faktiskt, jag ville bara skrika rakt ut. Av glädje. Jag sken som en sol mot tjejen i kassan och fullkomligen studsade ut ur affären.


Dagens outfit:
- Vit topp, JC
- Grå kjol med veck och fickor, H&M Trend
- Strumpbyxor, Lindex
- Halsband med berlocker, Indiska
- Stövlar, Sata

Julfin i rött

image402
Vilken fantastiskt läcker röd partyklänning från
Jill Stuart! Den exakt rätta röda nyansen, den söta rosen som enda utsmyckning, den vida kjolen... Den är som en dröm!! Eller, rättare sagt, den ÄR en dröm. För mig i alla fall, om man ser till priset. Men man kan ju inspireras... :-)

Retro på hög nivå

image401
Nu är den färdigfixad!! Klänningen jag köpte härom dagen på second hand alltså. Från början var den en långklänning, med blusärmar som hade knappar i ärmsluten. Jag tog fram saxen och klippte av en bra bit på kjolen samt lite på ärmarna, sen var det bara att fålla. Fick även klippa av och fålla upp den isydda "underklänningen".

Känns som en rolig och personlig klänning. Kanske lite 70-talsbarnprogram över den. Men jag älskar den! :-)

Tredje advent

image400
Bilderna ovan illustrerar vad jag hittills pysslat med denna tredje adventssöndag. Tre ljus tända medan B och jag tog en adventsfika med hemmagjord mjuk pepparkaka, innan han åkte iväg för att köpa gran. Jag gav honom flera goda råd innan han åkte iväg: Inte för hög! Men inte för liten heller! Och den ska inte vara för gles! Fast, ja, inte med FÖR täta grenar! Ta en LAGOM helt enkelt!! Solklart vilken typ av gran jag menar, eller hur?! Man kan ju tycka att jag kunde åkt med själv om jag nu är så petnoga. Men jag har fullt upp. Det ser man ju på den vänstra bilden, eller hur? Om resultatet blir bra återkommer jag med fler bilder... (Det handlar alltså om den där
second hand-klänningen som jag fixar till)

Igår hade vi typ halva B:s släkt här. Det var nämligen julbak i vårt kök. De har som tradition att inför jul baka ett slags brödkakor, som är supergoda med sill eller skinka på. Runda, tunna brödkakor med rågmjöl och pomeransskal, och så kavlar man dem med en sån där "rutig" kavel ni vet. I alla fall, vårt kök var fullt av folk, det var kokhett, mjölet yrde i luften och jag vet inte hur många gånger jag trampade i sirapsfläckar. *ryser* Vi brukar egentligen vara hemma hos B:s farfar, men i år hamnade vi här hemma hos oss. Det blev i alla fall riktigt lyckat och allt funkade bra. Men som den pedant jag är var det underbart att ta fram mopp och skurhink när de åkt. (vi har ju alla våra olika böjelser...)

Ha en riktigt fin adventssöndag!!

Som lysande ädelstenar

image399
Just nu är jag inne i en period där jag dras som en magnet till mönstrade kläder. Dessutom har jag egentligen lite svårt för blanka tyger. Det är jättefint på andra men jag trivs inte så bra i det själv. Så därför kan man säga att det här collaget är gjort lite i terapisyfte. Blanka, enfärgade kläder... de flesta i starka färger. Precis som lysande ädelstenar! Jag tror nog att jag skulle kunna bli vän med ett blankt, enfärgat plagg efter det här.
- Lila klänning från
H&M
- Chokladbrun klänning från Generra/Shopbop.com
- Mörkturkost hårband från Monsoon Accessorize
- Chloë Sevigny och Kate Bosworth i näst intill självlysande outfits; bilder från Style.com
- Chockrosa söt klänning från Monsoon
- Jättefin blå blus från H&M
- Cool clutch från Marni

Nobla klänningar?

image398
Som sagt, det är alltid lika intressant att se vad folk har på sig på Nobelfesten. Här är tre exempel: Filippa Reinfeldt, kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine. Självklart får sessorna enormt många blickar på sig och alla är alltid lika nyfikna på vad de ska bära för kreationer. Men i år tycker jag inte det var några överdrivet vackra klänningar de valt. Madeleines är ju i en enkel och sofistikerad modell och färgen är vacker och diskret, men jag har lite svårt för de svarta blanka detaljerna och klänningen är faktiskt lite småtrist. Victorias är annorlunda och rätt häftig, men jag tycker att "övergången" mellan överdelen och kjolen kunde ha gjorts snyggare. Filippas klänning är i en fantastisk färg (jag älskar ju lila och det är en oerhört fin lila nyans!) och klänningen är fin, men det är lite baddräkt över överdelen tycker jag... :-)

Vad tycker ni?

Bilder från
gp.se

En måndag med många klänningar

image397Tog en liten second hand-runda i Linné/Haga efter jobbet idag, och hittade en galet snygg klänning!! Haha, ja galen är den nog i alla fall... Och supersnygg om du frågar mig! :-) Åh, jag blir nästan febrig av glädje när jag tänker på den, haha! Ska bara göra några smärre ändringar på den. Typ lägga upp den en halvmeter. Sedan blir den hur chic som helst.

Nej, nu ska jag ta och städa badrummen. Medan TV:n står på och visar Nobel-festligheterna och jag då och då (kanske med en klädsam trasa i handen?) kikar på de vackra klänningarna. Måste ju få in lite glamour i min måndag!


Nobelt på Nobelfesten

image393
Idag är det Nobeldagen! Och därmed Nobelfesten som är en lååång bankett med många tal, många glassportioner och framför allt många uppklädda gäster. Vad de kvinnliga gästerna har på sig är alltid lika kul att spana in tycker jag...

Om jag skulle gå på denna ståtliga tillställning (man kan ju alltid fantisera) skulle jag kunna tänka mig den här ljuvliga klänningen!
- Klänning i svart med detaljer i metallic från
Notte by Marchesa
- Ögonskugga Smashing Amp från Smashbox/Eleven.se 
- Örhängen från Monsoon Accessorize 
- Väska från Jimmy Choo 
- Pumps från Sergio Rossi

Påklädda pepparkakor

image395
Idag dekorerade B och jag en del av peppisarna! Här ser ni en del av mina... mycket rosa och sockersött, haha! Det har blivit mycket mat och bak på det senaste här på bloggen, men imorgon blir det lite mer fashionabelt... nej jag avslöjar inget mer nu! :-)

Bloggjubileum!

image392
Jepp, för exakt ett år sedan skapades Modesty Mia-bloggen!

Att blogga är faktiskt ännu roligare än jag trodde då jag började. Framför allt är det så roligt att läsa era söta, fyndiga och snälla kommentarer!! De värmer. Jag blir så glad, så glad. Tack!

Det har blivit några kollage under året som gått... Jag bjuder på en liten tillbakablick med några personliga favoriter!

Dax för peppisar!

image391
Idag har det doftat jul mer än någonsin här hemma. (I och för sig har vi ju inte köpt gran än, haha) Dagen har nämligen hittills ägnats till största delen åt pepparkaksbak. Vi har inhandlat ett par nya formar för i år också; en kanin och en haj som båda syns på bilden. Lägg även märke till kattformen och den söta ängeln. Ska förmodligen röra ihop kristyr och dekorera vissa av dem i morgon. Mina placeringspepparkakor brukar göra succé på julafton, hihi... :-)

Dagens julbilder...

image390
...bjuder jag på här hemifrån. Jag vet, bilderna är rätt otydliga och jag borde givetvis ha använt blixt. Men det var ett medvetet val att inte använda det för jag ville få fram stämningen! Övre bilden är från köksfönstret där mörkröda adventljusstakar placerats tillsammans med mina älskade Cult-krukor och väldoftande, vit hyacint. Den undre bilden är på min kyrka jag haft sen jag var pytteliten, den hänger med än och står på ett vitt litet bord i ett hörn av vardagsrummet. Givetvis har jag satt upp lite tomtar och en ren intill den. Jag gillar ju kitsch i lagom mängd... :-)

(Om det är nån som inte ser det så vill jag bara påpeka att det står en tomte i mitten av köksfönstret!!)

Ha nu en riktigt mysig fredagskväll!!

Sött och skönt!

image388
Sött kan vi väl slå fast direkt? Skönt VET jag ju inte, men jag kan inte tänka mig något annat. Koftan ser så härligt mjuk och gosig ut... Och klänningen är säkert ljuvlig att ha på sig! Sitter inte åt någonstans...
- Klänning från
Thomas Wylde
- Väska, Marc Jacobs
- Stövlar från Sergio Rossi
- Rouge Tint från Smashbox/Eleven.se
- Stickade strumpbyxor, Missoni
- Ljusgrå kofta, Juicy Couture
- Supersöta örhängen i form av rosetter från Monsoon Accessorize

En äkta julälskares bekännelser

image387
På bussen på väg hem (med en kasse med julrött tyg inköpt på Åhléns samt en annan kasse med julklappar) börjar jag fundera på julklappsrim. Inte bara fundera förresten, jag måste skriva ner också... Rotar i väskan och hittar en penna och ett kvitto. Medan bussen kör hemåt i regn och mörker sitter jag alltså och plitar ner rim på ett kvitto! Är det inte rörande? Går sedan ut i det kompakta mörkret med julmelodier i huvudet och öppnar dörren till vårt hyacintdoftande hus där adventsljusstakarna välkomnande lyser. Kommer hem lagom till dagens avsnitt av julkalendern och avnjuter en stor kopp te som smakar kanel, nejlikor och andra julkryddor. Tror jag ska gå ner i köket nu och slå in lite paket.

Det var allt för den här gången... :-) 

Bild:
Sia

Dagens vill ha!

image386
Åh, denna karamell från
3.1 Phillip Lim är jag rent förälskad i! Så himla läcker. Sådär riktigt knallig ceriserosa... mmm!

Julshoppade en del efter jobbet idag. Stressade inte, gick inte i racerfart som jag annars ofta gör (vissa strosar på stan, jag nästan powerwalkar, haha) utan gick rätt lugnt och njöt av den lagom kalla, friska luften och den juliga stämningen. Undvek Nordstan utan gick i affärer på Vallgatan, i gulliga Viktoriapassagen, på Östra Larmgatan... Fick köpt en hel del. Tack Designtorget för att ni finns!! Där hittar man nästan alltid något.

Receptet...

image385Ugn: 225 grader

- 150 g smör
- 5 dl mjölk
- 50 g jäst
- 1 paket saffran
- 2 dl socker
- 1 tsk salt
- 1 ägg
- ca 1 ½ liter vetemjöl (vi använde Vetemjöl Special)

Till pensling och garnering:
- 1 ägg
- Russin

Smält smöret och häll i mjölken, låt detta bli fingervarmt dvs 37 grader. Smula ner jästen i en bunke och häll i lite av degspadet. Rör om tills jästen är upplöst. Tillsätt resten av degspadet, lite av mjölet, ägget, saltet, sockret och saffranen. (Ett TIPS är att krossa saffranen med en nypa socker i en mortel, då blir det mer finfördelat och degen ännu mer gyllengul tycker jag)

Tillsätt resten av mjölet lite i taget och arbeta degen tills den släpper bunkens kanter. Strö på lite mjöl och låt den jäsa övertäckt till dubbel storlek eller ca 1,5-2 timmar.

Häll upp degen på mjölat bakbord och knåda den. Forma lussekatter eller andra figurer... Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper på och låt dem jäsa under bakduk ca ½ timma. (Gärna ovanpå den varma ugnen.) Pensla dem med ägg och garnera med russin. Grädda mitt i ugnen 8-10 minuter, eller tills de fått fin färg.

Sen är det bara att NJUTA! :-)

Önskeklappar!

image384
En samling lyxiga önskeklappar i grå, svarta och lila toner!
- Doftljus Boheme från
Day Birger et Mikkelsen/Inreda.com
- Supervackra silverljusstakar som mer än gärna får flytta hem till mig... Kommer också från Day Birger et Mikkelsen/Inreda.com
- Puder i urgullig ask från Anna Sui/Strawberrynet
- Cool necessär från Anya Hindmarch/Mrs H med den ack så sanna texten Girls Need Bags...
-
Svart pärlarmband från Lindex
- Nagellack Over the top från Essie/Blush
- Skimrande grå ögonskugga Smashing Volt från Smashbox/Eleven.se
- Metalliclila portmonnä från Topshop
- Väldoftande bodylotion Pink Fatale från Voluspa/Accessora.se
- Ring med stor lila sten från Asos

Julstök

image383Oj vad jag ser pysslig ut på den här bilden, haha! Och så snygg mönsterkombo med prickig klänning och rutigt förkläde... Men det är lussekatterna vi ska koncentrera oss på. De blev himmelskt goda. Och självklart spelade vi julmusik i bakgrunden medan vi bakade. Adventsljusstakarna och stjärnorna är uppe, har kollat in julkalendern på SVT... Så julstämningen är på topp!

Är förresten så himla nöjd med konserten igår!! Nightwish var hur grymma som helst. Så himla bra. Nya sångerskan Anette klarade sig superbra. Fullsatt, underbar stämning, fantastiska låtar! Dessutom var förbandet riktigt, riktigt bra. Indica hette de, ett tjejband vars sångerskas röst påminde mycket om Kate Bush. (De spelade förresten Kate Bush's Wuthering Heights, kul!!)