En dag på stan

150243-23

Imorgon blir det en heldag på stan med shopping, fika och sedan bio på kvällen (ska äntligen se Casino Royale)! Antar att det kommer vara en hel del folk i affärerna eftersom det reas för fullt just nu. Jag hoppas jag kan haffa några piffiga basplagg - det hade till exempel inte varit fel med en mjuk kashmirtröja. Men godbitarna har väl förmodligen redan gått... I vilket fall som helst är det bra att välja rätt outfit och prylar om man ska orka traska runt i en massa affärer:

Ska man prova kläder är det bättre om man är iförd ett par stretchiga jeans som man lätt hoppar ur, än kjol och strumpbyxor. Dessa kommer från Topshop.
Stickad polotröja är nog bland det sämsta man kan ha på sig om man ska testa toppar och liknande. Håret blir statiskt och sminket smetas ut när man drar tröjan över huvudet gång på gång. Välj hellre något svalt, luftigt och som man knäpper upp, som denna fina skjorta från La Redoute.
Den smarta fashionistan väljer lågklackat för shoppingturen. Stövlarna kommer från Din Sko.
Söt kappa från Topshop som varken är för varm eller för tunn. Det är ingen idé att bylta på sig för mycket när man ändå mest ska gå inne i affärer.
En rejäl men ändå smidig väska är toppen för shoppingturen. I denna söta väska från Oiliy får du plats med proviant, necessär och små påsar.
Plånboken från Orla Kiely är rymlig och kompakt på samma gång.
En liten anteckningsbok är perfekt att ha med sig i väskan. Här kan du skriva upp listor på plagg du ska spana efter, nummer på läppstift, nagellack och liknande, och annat väsentligt som kan komma till nytta på din shoppingtur. Denna bok är från La Ninja.
En flaska vatten är ett måste i väskan. Vätskebrist gör dig trött och okoncentrerad. Och det vill du ju inte bli under shoppingturen, eller hur?
Fyll på energidepån med en banan. Nu orkar du ett par affärer till!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Ååh! Vilken fin väska!

Postat av: Gilraen

jag diggar kappan! :P

2006-12-29 @ 10:07:22
URL: http://gilraen.blogsome.com
Postat av: Modesty Mia

Tessan: Ja, visst är den söt!!
Gilraen: Jag med!

2006-12-30 @ 19:40:14
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Jelena

Väskan är verkligen jättesöt!

2007-01-01 @ 12:24:40
URL: http://styleiseternal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback