Tack för mig!

Nu har jag haft en rätt lång bloggpaus! En härlig sommar (som för all del inte är slut än) har flutit fram, fylld av sol, bad, resor och en mängd trevliga stunder med nära och kära. Jag har också hunnit fundera en del och har nu beslutat mig för att sluta blogga. Jag har haft den här bloggen i ungefär ett och ett halvt år och det har varit en rolig tid, men nu känner jag att det är dags att sätta punkt!


Det handlar inte så mycket om inspirationsbrist som tidsbrist. Jag har mer och mer börjat känna att bloggandet tar för mycket tid i anspråk. Jag har haft en rätt stressig vår av olika anledningar och känner att jag behöver fokusera mer på att ta det lugnare. Under den här bloggpausen har jag insett hur mycket mer jag hinner med när jag inte funderar på inlägg, skriver och layoutar inlägg m.m. Det är faktiskt rätt skönt att inte låta bloggandet genomsyra en rätt stor del av sitt liv! Hade nästan glömt hur det var... :-)


Och OK, till viss del handlar det även om att jag tappat inspiration och lust att blogga. Det blir ju lätt att man tänker om minsta grej "det här måste jag blogga om sen". Till slut tröttnade jag, kände ingen motivation. Då är det dags att sluta!

Men det har varit en väldigt rolig tid också. Framför allt tack vare er, kära söta läsare! Vissa av er har hängt med riktigt länge nu. Ni vet nog vilka ni är - ni är supergulliga! Det har alltid varit så kul att läsa era trevliga kommentarer, och givetvis att följa era egna fina bloggar. Jag önskar er all lycka. Sköt om er! Och vem vet - kanske jag dyker upp igen! Titta in på era bloggar kommer jag i alla fall göra då och då! :-)


Stora kramar!

Ha en fortsatt härlig sommar!!