Ladybugs

image274
Nyss hemkommen efter min och B:s mosters träff på stan. Som vanligt pladdrade vi oavbrutet och travade runt i klädaffärer. Hon och hennes man (amerikan) bor egentligen i Washington (fast bara 6 månader om året, resterande 6 månader tillbringar de i sitt hus i Florida). Jag vill åka till USA igen!! Hon berättade om deras nya fräscha lägenhet med enorma fönster och högt i tak... och receptionist nere i vestibulen... Jag bara: "Jag måste DIT!!!"

Det är så kul för alltid när de kommer hit till Sverige är det lite som julafton; de brukar ha presenter med till oss. Idag när vi satt i solen på SoHos uteservering fick jag världens sötaste solglasögonfodral och en rosa keps, köpt i Palm Beach. "It's SO Mia!" hade hon sagt till sin man då hon sett den... jag älskar ju rosa... Dessutom fick jag smink från Clinique, ett trevligt solpuder bla. Lovely!

Nu sitter jag här och är fortfarande skönt mätt efter den goda maten vi åt. Jag tog club sandwich med kyckling, sallad, alldeles för mycket och alldeles för gott knaperstekt bacon, tomat, guacamole, aioli... Dessutom norpade jag räkor från hennes tallrik. Hjälp vad jag ätit. Tror jag ska ut och springa nu... :-) Det är en härlig sommarkväll!

Hoppas ni också haft en fin dag!!

Kommentarer
Postat av: Malin S

Söta presenter. Hon verkar ju supermysig och jag förstår att du vill till USA. Det vill jag också någon mera gång. Maten du beskrev.... Ett matvrak som moi älskar club sandwich med de tillbehören. Ska ha SoHo i åtanke på nästa äta i Gbg besök. Blir ju alltid Fröken Olsson annars.

Postat av: Vildängel

Såna glasögonfodral stod jag och kikade på hos optikern häromdan :D

2007-08-10 @ 06:12:58
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Karin

coola:) här regnar dte massor:(

2007-08-10 @ 16:01:08
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Malin S

Såklart hon köpte den i världsmetropolen Borås ;)

2007-08-10 @ 17:43:38
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Katta

Vad kul med julafton!! Vilka presenter sen... Snäll moster där :)

2007-08-10 @ 18:26:30
URL: http://kattabloggen.blogg.se
Postat av: Danwei

Glasögonfodralet med nyckelpigorna är ju så söt!

2007-08-10 @ 19:13:39
URL: http://danweistyle.blogg.se
Postat av: Elsa

ÅÅÅh jag vill också ha ett stylisch glasögonfodral, förut såg jag ett rosa i samma modell som du har där, men jag köpte det inte vilket jag ångrar...

2007-08-10 @ 19:42:47
URL: http://www.kamomill.blogg.se
Postat av: Emmelie

Vilket otroligt tufft solsglasögonfodral!

2007-08-10 @ 20:42:26
URL: http://puffsmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback