Från giftgrönt till maräng

Var förstås tvungen att kolla på Melodifestivalen igår. Jag blev liite besviken, tyckte det var ett rätt svagt startfält. Jag hade nog väntat mig lite mer. Det var egentligen ingen av låtarna som jag riktigt kände att "åh, hoppas verkligen att denna vinner, gud vilken bra låt!" Ska jag välja en så blir det nog Tommy Nilssons "Jag tror på människan". En riktig powerballad! Det var kanske inte speciellt överraskande att det var just Anna Book och Tommy Nilsson som gick vidare till finalen, det var väl många som hade förhandstippat det. Två säkra kort... Sofia Berntsons låt var rätt svängig, men hon är kanske inte tillräckligt känd för att ta hem många röster?

Kläderna är alltid lika roligt att sitta och diskutera. Elin Lanto körde ju ett säkert kort i svarta tighta kläder och lite glitter här och där. Sofias giftgröna klänning lyste upp, men jag tyckte urringningen var lite konstig. Sedan fanns ju alltid den puffiga marängen, alltså Addis Black Widow's brudklänning. Det var ju... hm, annorlunda. Jag tyckte de cremefärgade korta klänningarna var snygga som dansarna bakom Andreas Lundstedt hade på sig. Och så gillade jag Irmas fjärilshalsband!

Vad tyckte ni?

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag vet faktiskt inte vad jag tyckte. Ingen hade någon höjdarklädsel som jag direkt fastnade för.

Postat av: Malin A

Tommy Nilssons låt var bäst. Tråkigt att Sofia inte gick vidare. Kläderna var ganska stätstrukna denna omgång. Hoppas på roligare nästa lördag.

2007-02-04 @ 13:11:33
URL: http://www.malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Klara

Ja visst var det inte så bra? Den jag tyckte va bäst va nog Sofias låt. Den jag gillade minst var nog Tommys låt, tråkig fasst fin men ändå tråkig

2007-02-04 @ 15:15:36
URL: http://kramklara.blogg.se
Postat av: Lottisin

Kristian Luuk var helt klart bäst igår! =)

2007-02-04 @ 15:19:22
URL: http://lottisin.blogg.se
Postat av: Lisa

Jag såg inte på melodifestivalen, men jag hörde lite i bakgunden. Det jag hörde var inte bra... Förstår inte riktigt varför Anna Book och Tommy Nilsson gick vidare?!

2007-02-04 @ 15:40:24
URL: http://www.leesfees.webblogg.se
Postat av: Anna

Addis black widows kläder .. Hemska säger jag bara ! :/

2007-02-04 @ 16:49:00
URL: http://anabanana.webblogg.se
Postat av: Ally

Haha jag rådissade :P ingen melodifestival här hemma..

2007-02-04 @ 17:16:57
URL: http://princessan.blogg.se
Postat av: julia

Väldigt svag startfält tycket jag &så! Men nästa vecka är det ju The Ark!!!

2007-02-05 @ 10:25:31
URL: http://www.fashionbabe.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback