I nya huset!

image318Det var ett tag sedan! Som bekant har vi ju flyttat och det har varit minst sagt fullt upp. Dessutom har jag varit sjuk. Blev förkyld ett par dagar före flytten, men på själva flyttdagen kände jag mig riktigt bra på morgonen. Glad i hågen var jag hur energisk som helst under dagen, sprang upp och ner i trapporna, lyfte lådor, dirigerade de kära vänner och släktingar som ställt upp och pratade oavbrutet. På kvällen var jag superförkyld! Jag kunde knappt prata, hade ont i kroppen och nös så jag trodde huvudet skulle flyga av. Så kan det gå... Nu känner jag mig i alla fall bättre och slipper hosta så jag tror att revbenen skall gå av. (Jo, jag gillar liknelser, haha!)

Men det är verkligen huuur mycket som helst att packa upp! Och man ser allting på ett annat sätt när man packar upp det. Varför har jag till exempel 3 miljoner svarta strumpbyxor? Varför måste jag spara pärmar från högstadiet med bilder på Henke Larsson och Nirvana? Varför måste jag flytta med tonvis av Elle, VR, Cosmopolitan, Glamour osv??? Fast vi rensade faktiskt ut en hel del då vi flyttpackade. Och vissa saker ÄR roliga att spara!

Vi trivs helt underbart bra i huset, och ännu bättre lär det kännas när alla stora bruna flyttlådor är ur vägen! Det är så härligt med större utrymme och ett par extra rum. Där jag sitter just nu, på övervåningen, ser jag ut över björken i vår lilla trädgård. Det känns fortfarande, efter några dagar, lite ovant att inte höra dunsen av morgontidningen i inkastet utan istället gå ut och hämta in den från brevlådan. Igår morse var det en liten snigel med ett hus som satt på tidningen då jag tog den ur lådan och som förmodligen ville åka snålskjuts in i vårt hus, men den fick allt stanna utomhus! :-) 

Nu ska jag gå ner i köket och fortsätta fixa! Och njuta av mina vita krukor, vita kubvärmeljusstakar och trädetaljer som pryder fönsterbrädan, hihi! 

Tack för alla gulliga kommentarer och lyckönskningar inför flytten!!! Ses snart!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul att flytta! Ett bra sätt att rensa också bland pärmar och sånt =)

Postat av: Amanda

Alltid jobbigt att flytta, men sen brukar det vara så skönt när allt är på plats i nya bostaden. Ett bra tillfälle att rensa också! =)

2007-09-26 @ 19:16:46
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Katta

Ska bli spännande att se hur ni har det sen när ni kommer i ordning :) Krya på dig nu!!

2007-09-26 @ 20:42:12
URL: http://kattabloggen.blogg.se
Postat av: Att ha det gott

Visst är det jobbigt men ROLIGT att flytta
HA DET GOTT

2007-09-27 @ 09:41:34
URL: http://rubinen777.blogg.se
Postat av: Mie, Absolut Guldkant

Det är vansinnigt jobbigt att flytta och värre blir det för varje gång man får större utrymme! Men det är skoj att fixa i ordning så man får det som man vill:)

2007-09-27 @ 15:29:27
URL: http://absolutguldkant.blogspot.com/
Postat av: Miss E

Åh vad mysigt det låter, jag vill också ha "snigelpost" :-) (och ett hus)

2007-09-27 @ 20:52:59
URL: http://blogg.passagen.se/lee79

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback