Bye bye, Carola

image554Måste ju min vana trogen köra lite eftersnack efter schlagern! Kan givetvis inte låta bli att börja med "stora skrällen" - att Carola Häggkvist och Andreas Johnsson INTE gick vidare till final. Oh my. Vilken grej!! Undrar om Carola försökte fly ut den här gången också? Och blev stoppad av vakter?? :-) Den här gången försökte jag inte tänka ett dugg på att det var Carola som sjöng, försökte verkligen bara lyssna på låten. Men det spelar ingen roll. Tycker helt enkelt inte att One love är en bra låt.

image556Mina favoriter i kväll var Ola och Sibel. Tyvärr möttes ju de, så båda två hade ingen möjlighet att gå till final. Sibel har verkligen en kraftfull röst och låten är riktigt vacker. Hon ser ju ut som en liten älva på en stor, stor scen. Så det var två "ytterligheter" som gick till final: söta Sibel och grovhuggna Nordman. 

Nordman är inte riktigt min grej känner jag. Tror knappast Nordman kan hota Charlotte i Globen nästa vecka. Det FÅR de helt enkelt inte göra!!! I min lilla värld har Charlotte redan vunnit, haha! :-)

Bilder:
Aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Katta

Hon har vunnit även i min lilla värld, dock en mycket glammig och glittrig värld. Ha ha! Tyckte också Sibel var helt underbar ikväll. Så skör på något vis... Och rolig. - Å, jag ville också åka vovvar!

Kraam

Postat av: Madeleine

Vilken chock för Carola;)
Ett hot mindre mit Perelli....bara inte Nordman tar hem hela kalaset..Vore katastrof...
Ha en bra söndag!
KRAM

2008-03-09 @ 08:56:54
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se
Postat av: NINA

Hoppas att Charlotte Perelli vinner nästa lördag.

Ha en fin söndag.

2008-03-09 @ 11:02:15
URL: http://anina.blogg.se
Postat av: Mandiz

Viist, lite synd om Carola, men ganska häftigt ändå!

2008-03-09 @ 12:39:22
URL: http://mandizblogg.blogg.se
Postat av: delinda

Charlotte kommer vinna hihi =)

2008-03-09 @ 12:59:00
URL: http://delinda.webblogg.se
Postat av: Malin S

Nordman är ju bara så urk. Usch va trist låt & artist. Jag avskyr inte Carola som så många andra av någon anledning verkar göra så det var tråkigt att hon & Andreas inte gick vidare. Jag hoppas faktiskt allra mest på Sanna i finalen och Charlotte som reserv om inte Sanna fixar vinst =)

2008-03-09 @ 15:55:46
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Emily

Underbart att Carola åkte ut!

2008-03-09 @ 19:28:53
URL: http://verystylish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback